طرز تهیه کتلت اسفناج

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 93
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کتلت یکی از غذاهای راحت است که در مواقع اضطراری گزینه خوبی محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • اسفناج (پاك شده) نیم كیلو
  • تخم مرغ (بزرگ) 3 تا 4 عدد
  • گردو (خرد یا آسیاب شده (اختیاری)) نصف لیوان
  • آرد سیب زمینی 1قاشق غذاخوری
  • برگ سیر (تازه) 2 تا 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمك به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

1116913_683.jpg



طرز تهیه:

1-ابتدا اسفناج‌ها را شسته و به همراه برگ‌های سیر ریز میكنیم.در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را شكسته و به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی می‌زنیم. سپس پیاز را خرد كرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیب‌زمینی به برگ‌های سیر و اسفناج‌های خرد شده می‌افزاییم و مواد را كاملاً با هم مخلوط می‌كنیم.

2-در تابه‌ای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ كرده، از مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج، درون آن می‌ریزیم و درپوش می‌گذاریم. تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. بعد از اینكه یك طرف كوكو سرخ شد،درب آن را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

نكات:

1-استفاده از آرد سیب‌زمینی در تهیه‌ی این غذا،باعث می‌شود كه كوكو آب نیاندازد.

2-اگر دوست دارید كوكو شما به رنگ روشن در بیاید آن را در فر طبخ كرده و از روغن كمی اسفاده كنید.

3-در صورت تمایل سبزی ها را كامل سرخ كرده و بقیه مواد را با تخم مرغ مخلوط كنید و بعد از آماده شدن سبزی روی آن بریزید تا شكیل تر شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا