طرز تهیه سالاد کوینولا با پنیر بز

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای سالاد کوینولا با پنیر بز

کوینولا نپخته نصف فنجان
پنیر بز 100 گرم
پودر سوخاری نصف فنجان
روغن زیتون 1 ق غ
سبزیهای برگدار برای سالاد به دلخواه 2 و نیم فنجان
بادام پرک یکچهارم فنجان
آلبالو خشک یک سوم فنجان


مواد لازم برای سس سالاد

آب لیمو 3 ق غ
خردل دیژون 1 ق چ
موسیر خرد شده 1 ق غ
نمک یک چهارم ق چ
فلفل سیاه یک هتشم ق چ
روغن زیتون یک چهارم فنجان
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

طرز تهیه سالاد کوینولا با پنیر بز

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.
کوینولا را بشویید تا آبش صاف و زلال شود و با 1 فنجان آب حدود 12 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و نرم شود. سپس آبکشی کرده و کناری بگذارید.
پنیر بز را به صورت هشت تکه گرد برش بزنید.
پودر سوخاری را در رغن زیتون روی حرارت متوسط کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زمانی که پودر سوخاری سرد شد با فشار دور تا دور پنیر ها را از پودر بپوشانید و سپس پنیر را به مدت 4- 6 دقیقه در فر بگذارید تا نرم شود.
تمام مواد سس را با هم ترکیب نموده و به اندازه ی دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
کوینولا ، سبزی ، بادام و آلبالوی خشک که از قبل در آب خیسانده اید را با هم ترکیبن نموده سس را روی سالاد بریزید و پنیرها را روی ظرف بچینید و سرو نمایید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا