- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه پلو انبه با مرغ
دستور تهیه
مواد لازم
ران مرغ بدون پوست و استخوان2 عدد
برنج4 پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده1 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
فلفل چیلی قرمز1 عدد
پیازچه4 عدد
انبه سفت و رسیده و بزرگ1 عدد
گشنیز خرد شده4 قاشق غذاخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
ران مرغ بدون پوست و استخوان2 عدد
برنج4 پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده1 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
فلفل چیلی قرمز1 عدد
پیازچه4 عدد
انبه سفت و رسیده و بزرگ1 عدد
گشنیز خرد شده4 قاشق غذاخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
دستور تهیه
- برنج را با کمی نمک خیس کنید و اجازه دهید ۳-۲ ساعت خیس بخورد.
- انبه را از درازا و تا جایی که ممکن است نزدیک به هسته، به دو نیم تقسیم کنید.
- هسته انبه را خارج کرده، پوست آن را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه های خلالی برش بزنید.
- مرغ را به صورت خلال های باریک برش بزنید، سپس برش های مرغ را همراه با زنجبیل، سیر و فلفل چیلی در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ مزه دار شود.
- فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک برش بزنید و پیازچه ها را به صورت مورب، حلقه کنید.
- روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود، سپس خلال های مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۴-۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
- فلفل دلمه ای، سیر له شده و پیازچه را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند، سپس گشنیز خرد شده را به تابه اضافه کرده و مواد را دو سه دقیقه دیگر تفت دهید.
- انبه، نمک، فلفل، زنجبیل و سویا سس را به تابه اضافه کرده و مواد را هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.
- برنج را آبکش کنید و همراه با مخلوط مرغ و سبزیجات به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید.
- اجازه دهید پلو انبه به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه دم بکشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
- پلو انبه را در دیس بکشید و همراه با ترشی لیمو یا ترشی انبه سرو کنید.