کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 114
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
وب‌سایت آکاایران: مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • فلفل به میزان دلخواه
  • روغن به میزان دلخواه
  • مرغ (درسته با پوست) 1 عدد
  • لیمو نصف قاچ
  • پیاز (متوسط خرد شده) 3 عدد
  • پرتقال 1 عدد
  • پودر کاری (اختیاری) 1 قاشق چای خوری
  • آلو (من4/3 پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
  • کشمش 2/1
  • زرد چوبه 2 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • نمک به میزان دلخواه

849740_148.jpg


طرز تهیه :

اول از همه 1 عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.......

849741_418.jpg


حالا آب پرتقالمون و اق چ زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.....

849742_549.jpg


و مخلوط می کنیم.....سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.....

849743_474.jpg


مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم......

849744_846.jpg


هم داخل شکمش.....و هم روی کامل مرغ........

849745_543.jpg


849746_155.jpg


و حتی زیر پوست مرغ.....زیر پوست سـ*ـینه و ران ها.....همه را پر از مایه کنید.....

849747_654.jpg


تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه......

849748_316.jpg


حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت 1 روز کامل ( 24 ساعت) در یخچال بذارید........یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.........

849749_918.jpg


بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم

2 عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه

849750_517.jpg


حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و 1 ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط میکنیم.....

849751_466.jpg


میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون...........

جونم براتون بگه مرغمون رو که 1 روز حسابی توی مواد بوده و کاملا" آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال ....

849752_812.jpg


حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته(برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) ....و به اندازۀ 1 ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید......مرغتون رو در ظرف فر گذاشته....و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید.....و شروع به دوختن شکم مرغ کنید......

849753_924.jpg


849754_921.jpg


849755_837.jpg


849756_392.jpg


849757_953.jpg


849758_716.jpg


849759_538.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Behtina

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/11/08
    ارسالی ها
    22,523
    امتیاز واکنش
    65,135
    امتیاز
    1,290
    خوب حالا که مرغمون رو حسابی ذوختیم...میریم سراغ بال های اون......برای زیبای شکل مرغ بهتره بال های مرغ را در زیر کتف مرغ ببریم....نگاه کنید......

    849760_436.jpg


    849761_958.jpg


    اینم یه بال دیگش......

    849762_256.jpg


    849763_489.jpg


    حالا به اندازه ای که فقط پوستش خشک نباشه به پوستش روغن میزنیم ومیذاریم توی فر.....بمدت 2 تا 2:30 ساعت.....یادتون باشه که 1 ساعت اول روی حرارت کم رو به متوسط و سپس کم کم حرارت را زیاد کنید.(البته نه خیلی زیاد که روی مرغ بسوزه و داخلش نپزهتعجب)......هر 20 دقیقه یکبار هم از همون آبی که خود مرغ پس میده با قاشق روی تمام قسمت های مرغ ریخته و با سرعت درب فر را ببندید و این کار را تا آخرین لحظۀ زمان پخت چندین بار انجام دهید........

    849764_156.jpg


    849765_225.jpg


    849766_217.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا