- عضویت
- 2015/11/08
- ارسالی ها
- 22,523
- امتیاز واکنش
- 65,135
- امتیاز
- 1,290
وبسایت آکاایران: مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
طرز تهیه :
اول از همه 1 عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.......
حالا آب پرتقالمون و اق چ زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.....
و مخلوط می کنیم.....سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.....
مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم......
هم داخل شکمش.....و هم روی کامل مرغ........
و حتی زیر پوست مرغ.....زیر پوست سـ*ـینه و ران ها.....همه را پر از مایه کنید.....
تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه......
حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت 1 روز کامل ( 24 ساعت) در یخچال بذارید........یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.........
بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم
2 عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه
حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و 1 ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط میکنیم.....
میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون...........
جونم براتون بگه مرغمون رو که 1 روز حسابی توی مواد بوده و کاملا" آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال ....
حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته(برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) ....و به اندازۀ 1 ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید......مرغتون رو در ظرف فر گذاشته....و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید.....و شروع به دوختن شکم مرغ کنید......
مواد لازم:
- فلفل به میزان دلخواه
- روغن به میزان دلخواه
- مرغ (درسته با پوست) 1 عدد
- لیمو نصف قاچ
- پیاز (متوسط خرد شده) 3 عدد
- پرتقال 1 عدد
- پودر کاری (اختیاری) 1 قاشق چای خوری
- آلو (من4/3 پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
- کشمش 2/1
- زرد چوبه 2 قاشق چای خوری
- دارچین 1 قاشق چای خوری
- نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه :
اول از همه 1 عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.......
حالا آب پرتقالمون و اق چ زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.....
و مخلوط می کنیم.....سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.....
مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم......
هم داخل شکمش.....و هم روی کامل مرغ........
و حتی زیر پوست مرغ.....زیر پوست سـ*ـینه و ران ها.....همه را پر از مایه کنید.....
تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه......
حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت 1 روز کامل ( 24 ساعت) در یخچال بذارید........یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.........
بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم
2 عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه
حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و 1 ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط میکنیم.....
میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون...........
جونم براتون بگه مرغمون رو که 1 روز حسابی توی مواد بوده و کاملا" آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال ....
حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته(برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) ....و به اندازۀ 1 ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید......مرغتون رو در ظرف فر گذاشته....و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید.....و شروع به دوختن شکم مرغ کنید......