- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
گونه سالم تر سالاد سیار دارای كلسترول كمتری نسبت به دیگر انواع این سالاد پرطرفدار است اما هنوز هم طعم جالبی دارد.برای یك ناهار كامل شما میتوانید مقداری سـ*ـینه مرغ پخته به این سالاد اضافه كنید.
مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 10 دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 10 دقیقه
مواد لازم برای سالاد سیسار :
2 عدد كاهوی بزرگ كه برگ های بیرونی آن گرفته شده باشد
اختیاری : یك چهارم فنجان گردو
اختیاری : یك چهارم فنجان گردو
مواد لازم برای سس :
ارده : 2قاشق سوپخوری
كنسرو ماهی كولی : 1 عدد
سیر متوسط ریز شده : 4 عدد
آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
سركه بالزامیك : 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون خالص : 2 قاشق سوپخوری
نمك و پودر فلفل سیاه : برای مزه دار كردن مقداری
كنسرو ماهی كولی ، كه روغن آن كشیده و با آب شسته شده است
كنسرو ماهی كولی : 1 عدد
سیر متوسط ریز شده : 4 عدد
آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
سركه بالزامیك : 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون خالص : 2 قاشق سوپخوری
نمك و پودر فلفل سیاه : برای مزه دار كردن مقداری
كنسرو ماهی كولی ، كه روغن آن كشیده و با آب شسته شده است
طرز تهیه سالاد سیسار :
كاهوها را شسته ،خرد كرده و خشك كنید . سعی كنید تا جایی كه ممكن است كاهوها را خوب خشك كنید.تا سس سالاد آبكی نشود.مواد سس را مخلوط كرده و برای 1 تا 2 دقیقه هم بزنید .در آخر روغن زیتون را كم كم اضافه كنید . به اندازه تمایل سس و گردو بر روی كاهو ها بریزید. مقداری از این سس باقی میماند كه میتوان آن را به خوبی تا مدت دو هفته در یخچال نگه داشت.
نكته های آشپزی سالم :
تا جایی كه میتوانید كاهوها را خوب خشك كنید تا سس آن آبكی نشود. اگر شما یك سالاد سیسار سالم با ماهی كولی بخواهید ، این سس برای شما بهترین است . اگر ماهی كولی دوست ندارید ، اشكالی ندارد ، میتوانید آن را اضافه نكنید اگرچه طعم سالاد با ماهی كولی بهتر است .
منبع : seemorgh
منبع : seemorgh