آموزش طرز تهیه رزت کالباس

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای خمیر :


● آرد : حدود ۵۰۰ گرم

● شیر : ۱/۲ پیمانه

● آب : ۱/۲ پیمانه

● روغن مایع : ۱/۳ پیمانه

● مایه خمیر : ۱ قاشق غذا خوری

● نمک : ۱ قاشق غذا خوری

● شکر : ۱ قاشق غذا خوری

● تخم مرغ : ۱ عدد



rzt-kln-photokade-1-500x500.jpg


طرز تهیه :


ابتدا مایه خمیر و شکر و آب ولرم را در یک جای گرم با در پوش بذارید تا عمل بیاد سپس تخم مرغ را با چنگال بزنید، شیر و مایه خمیر و روغن را با هم مخلوط کرده کمی آرد بریزید، نمک را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید بقیه آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید زیادی آرد باعث سفت شدن نان میشود



خمیر را حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید و بعد با در پوش استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود من از این خمیر برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کالزونه و هر نوع غذایی که با خمیر درست میشود استفاده میکنم، خمیر را پف گیری کرده روی سطح صافی با وردنه باز کنید و نوارهایی را به اندازه دلخواه برش بزنید سس کچاب بزنید



در صورت تمایل پودر آویشن بپاشید ورقه های کالباس را (من از نوع خونگی استفاده کردم) نصف کرده (در صورتیکه بزرگ باشه) و روی نوارها پشت سر هم قرار دهید بطوری که کمی از پایین نوارها را نپوشاند کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید، کمی فلفل دلمه ای سبز ریز خردشده بریزید و پایین خمیر را روی کالباس بیاورید و آن را از ابتدای نوار رول کنید بطوری که شکل گل رز بگیرد



سپس رولها را درون قالب قرار دهید، من از قالب کمربندی استفاده کردم



قالب را چرب و آردپاشی کنید، روی لبه های خمیر کمی رومال زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر بزنید روی آن کمی فلفل دلمه ای سبز خلال ریز بپاشید و درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد گرم شده به مدت حدودا ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا