دانستنی ها بهترین و معروف ترین غذاهای جهان

T@NIN

کاربر ارزشمند تالار معماری
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/01
ارسالی ها
2,366
امتیاز واکنش
7,269
امتیاز
606
ژاپن کشوری است مملو از مردمانی با فرهنگ های جالب و گوناگون، که گاهی ما را حیرت زده می کنند.

یکی از فرهنگ های بسیار جالب و خاص آن ها روش و آداب و رسوم خاص غذاها و نوع طبخ عجیب و غریبشان می باشد که در سراسر دنیا زبانزد است.

چندی پیش به ژاپن سفر کردیم و با تحقیق و بررسی فراوان ۳۰ غذای لذیذ و پرطرفدار این کشور را برگزیدیم تا به شما عزیزان معرفی کنیم و باهم کمی بیشتر با غذاهای خاص آنان آشنا شویم و غذاهای مورد علاقه و باب طبعمان را میان دریایی از خوراکی ها پیدا کنیم.

طبیعتا سلایق با هم فرق می کنند و نمی توان گفت چه غدایی خوب و چه غذایی بد است اما حتما میان این همه خوراک لذیذ، غذایی هم پیدا می شود که شما هم دوست داشته باشید. در سفر بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن | قسمت اول، با ۱۵ غذای معروف ژاپنی آشنا شدیم.

امروز هم کارناوال به ادامه ی بررسی لذیذترین خوراکی های ژاپن خواهد پرداخت، با ما همراه باشید.

Kaiseki-Ryorirsfhc-2.jpg

آشنایی با آداب غذایی ژاپن
همانطور که ژاپنی ها در ساخت و اختراع لوازم تکنولوژی خاص وسواس زیادی دارند، در غذا پختن و خوردن آن هم وسواس ویژه ای به خرج می دهند و غذاهایی با طعم و بویی عجیب تولید می کنند.

آداب غذا خوردن آن ها بسیار کهن است و بسیاری از آداب اجدادشان را رعایت می کنند، آن ها قبل از غذا خوردن دعا می کنند و بعد شروع به خوردن می نمایند و در پایان هم عبارتی را به کار می برند که به معنای سپاس گذاری از میزبان است.

اگر با یک ژاپنی هم سفره هستید بدانید که باید کاملا ظرفتان را تمیز کنید، در غیر این صورت به دور از ادب و نزاکت رفتار کرده اید و باید حواستان هم باشد که با دهان باز غذا نخورید با صحبت نکنید.

وقتی که غذا در کاسه سرو می شود باید کاسه را نزدیک دهان بـرده و به آرامی از آن بخورید طوری که صدایی ایجاد نکند. برای خوردن غذاهای جامد هم باید از چوب های ژاپنی استفاده کنید که البته در حال حاضر و با گذشت زمان قاشق هم در بسیاری از رستوران ها پیدا می شود.

موادی که بیشتر در غذاهای آن ها استفاده می شود برنج، لوبیا سبز، ماهی و میگو می باشد که قدمتی چند هزار ساله در وعده های غذایی ژاپن داشته است. در آخر هم خوب است بدانید که اگر قصد توهین و جسارت به فردی را در ژاپن دارید می توانید در حال راه رفتن غذا میل کنید که این کار یک بی احترامی بزرگ محسوب می شود.

در ادامه با قسمت دوم از بهترین غذاهای ژاپنی همراه کارناوال باشید.

Gyudon1.jpg

۱۶ ) اوکونومیاکی | Okonomiyaki
کلمه ی اوکونومیاکی به معنای نان شیرین و پهن می باشد، اما در واقع مواد اصلی این غذا گوشت خوک، هشت پا، میگو و چربی است که رویشان پنیر فراوان ریخته می شود و خوراکی بسیار چاق کننده اما لذیذی است.

اغلب این غذا را در یک ماهی تابه ی بزرگ درست می کنند و گوشت و پنیر را لایه لایه روی هم قرار می دهند و می پزند. شما می توانید انواع موادی دیگری که دوست دارید را هم به این مخلوط اضافه کنید و هیچ مانعی وجود ندارد اما باید گوشت و پنیر را حتما داشته باشد.

یک غذای دیگر به نام مونجایاکی گلوپی ( Monjayaki gloopy ) هم وجود دارد که همین غذا است اما آب گوشت دارد.

Okonomiyaki0.jpg

Okonomiyaki1.jpg

۱۷ ) میسو | miso
به جرات می توان گفت که غذاهای ژاپن بدون میسو کامل نیست و با نبودش یک جای کار می لنگد.

میسو لوبیای پخته و خمیر شده است که هم به صورت جدا خورده می شود و هم در شور و ترشیجات استفاده می شود. از میسو یک سوپ هم درست می کنند با نام سوپ میسو که طعمی شیرین دارد.

این سوپ با بعضی سبزیجات و گاهی لوبیا سبز هم مخلوط می شود.

miso0.jpg

miso1.jpg

۱۸ ) تاکو رایس | Taco rice
تاکو رایس یا برنج تاکو ترکیبی از فرهنگ غذایی آمریکا و ژاپن است. در این برنج گوشت، پنیر و کاهو هم اضافه می شود، نتیجه ای که از پخت این غذا حاصل می شود باور نکردنی است؛ طعم و مزه ی دلچسب یک غذای ژاپنی ناب را می توان از این خوراک لذیذ حس کرد.

بهترین تاکو رایس را می توانید در اوکیاناوا نوش جان کنید، البته در تمامی نقاط ژاپن این غذا را می توانید تهیه و نوش جان نمایید.

Taco-rice0.jpg

Taco-rice1.jpg

۱۹ ) نبه | Nabe
نبه غذایی است که اکثر اوقات به صورت دسته جمعی خورده می شود، در ظرفی بزرگ سرو می شود و ترکیبی از مواد جویدنی مانند کرفس و خیار و موادی چسبناک مثل ماهی خام است. از دیگر مواد اصلی آن هم سویا می باشد.

این خوراک کمی آب دار است اما می توان طعم و مزه های گوناگون را در آن احساس کرد. به این غذا می توان موادی اختیاری مثل تربچه، رشته، تخم مرغ آب پز، گوشت گاو و حتی سوسیس اضافه کرد.

می توان گفت نبه نوعی سوپ دریایی است که به دلیل داشتن گوشت، ماهی و تخم مرغ کالری بالایی هم دارد، آن قدر که به ورزشکاران پیشنهاد می شود استفاده کنند.

Nabe0.jpg

Nabe1.jpg

۲۰ ) تاماگویاکی | Tamagoyaki
این غذا با نام داشیماکی تاماگو ( Dashimaki tamago )هم شناخته می شود. تخم مرغ ماده ی اصلی این غذا می باشد. شاید بتوان تاماگویاکی را نوعی املت ژاپنی دانست. در این غذا تخم مرغ پهن می شود و به صورت رول در می آید و میانش با پنیر پر می شود. تاماگویاکی طعمی جالب دارد و بسیار نرم و دوست داشتنی است.

رستوران های سوشی اغلب این غذا را هم دارند، تنها غذای رستوران های سوشی که ماهی در آن به کار نمی رود تاماگویاکی می باشد. رول های تخم مرغ با نظم به صورت مستطیلی برش داده و سرو می شوند.

Tamagoyaki0.jpg

Tamagoyaki1.jpg

۲۱ ) تای یاکی | Taiyaki
این غذا بیشتر شبیه به شیرینی است اما به دلیل استفاده ی گوشت در آن در این قسمت معرفی می شود. تای یاکی یکی از#شرینی های سنتی ژاپن است که شکل عجیب و خیره کننده ای دارد؛ این غذا به شکل ماهی درست می شود.

خمیر به شکل ماهی در می آید و داخلش با مواد گوناگون پر می شود، مواد داخل تای یاکی لوبیای داغ، خامه و گاهی اوقات گوشت و پنیر می باشد. این ماهی فانتزی قدمت زیادی ندارد و شاید صد سال باشد که جا افتاده است.

Taiyaki0.jpg

Taiyaki1.jpg

۲۲ ) کابایاکی | Kabayaki
کابایاکی #کباب ژاپنی است که از ماهی و یا مارماهی درست می شود و طعمی تلخ و در عین حال شیرین دارد، این غذا که با برنج سرو می شود یک وعده ی کامل است.

این غذا در تابستان زیاد محبوب نیست اما در فصل زمستان با طعم خاص و بوی دودی اش همه را دیوانه می کند. کباب کابایاکی از کهن ترین غذاهای ژاپن است که در رستوران های بسیار قدیمی ژاپن هم پیدا می شود.

Kabayaki1.jpg

 

برخی موضوعات مشابه

بالا