- عضویت
- 1970/01/01
- ارسالی ها
- 1,214
- امتیاز واکنش
- 2,462
- امتیاز
- 0
- سن
- 29
- محل سکونت
- در انتهاي رشته كوه زاگرس
گوشت سفید به دلیل وجود چربی و اسید اوریک کمتر برای قلب انسان مفید است.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: توصیه میشود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید است. این متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد، گفت: چربی کمتر این نوع گوشت ها سبب سلامت قلب انسان می شود.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: توصیه میشود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید است. این متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد، گفت: چربی کمتر این نوع گوشت ها سبب سلامت قلب انسان می شود.