جالب و دانستنی تخم مرغ های سیاه دره جوشان در ژاپن

  • شروع کننده موضوع BARANA.R
  • بازدیدها 125
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

BARANA.R

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/10/29
ارسالی ها
2,921
امتیاز واکنش
20,204
امتیاز
746
سن
23
اوواکودانی یا دره جوشان بزرگ در ژاپن را می توان به سختی یک نقطه ایده آل توریستی دانست. این دهانه آتشفشانی حدود سه هزار سال پیش به دنبال فوران بزرگ کوه هاکون شکل گرفت. دره جوشان هنوز با استخرهای جوشان آب غنی از گوگرد و منافذ بزرگی که از آن ها بخار و دودهای آتشفشانی مثل سولفیدهیدروژن و دی اکسیدگوگرد خارج می شود، فعال است. کل منطقه بوی شدید تخم مرغ فاسد می دهد اما این ها همان تخم مرغ هایی هستند که گردشگرانی که برای بازدید دره می آیند، به دنبال آن هستند.
تخم مرغ های سیاه درواقع تخم مرغ های معمولی هستند که در آب داغ طبیعی این استخرها جوشانده و آبپز شده اند. گوگرد موجود در آب تخم مرغ ها را سیاه می کند و بوی عجیب و غریبی به آن ها می دهد. مردم محلی می گویند مصرف یکی از این تخم مرغ ها می تواند عمر فرد را تا هفت سال طولانی تر کند. و با خوردن دو تخم مرغ 14 سال دیگر بر زندگیتان افزوده می شود.
تخم مرغ ها بالای تپه جوشانده می شوند که بازدیدکنندگان می توانند با چند کیلومتر پیاده روی یا با تله کابین به آنجا برسند. از این نقطه می توانید منظره تماشایی کوه فوجی را نیز ببینید. تخم مرغ ها همان جا در کنار چشمه هایی که جوشانده و فروخته می شوند خورده می شوند. میزهای کوچکی برای خوردن این تخم مرغ ها وجود دارد. تخم مرغ های سیاه در هاکون مشهور هستند و کسی که از این دره دیدن می کند حتما آن را امتحان می کند. هم چنین آن ها در بسیاری از مغازه های اطراف شهر در بسته های شش تایی به قیمت 500 ین فروخته می شوند.

1165353_163.jpg


1165355_995.jpg


1165356_914.jpg


1165354_775.jpg


1165357_352.jpg


1165358_877.jpg


1165359_563.jpg


1165360_566.jpg


1165361_673.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
121
بالا