- عضویت
- 2018/11/16
- ارسالی ها
- 4,075
- امتیاز واکنش
- 70,793
- امتیاز
- 1,076
- سن
- 21
تنقلات بخش بزرگی از زندگی ما را تشکیل میدهند. خوراکیهای زنگ تفریح چیزی هستند که بیشتر ما با آن بزرگ شده ایم. سینما بدون پاپ کورن نمیشود و چیپس هنگام تماشای تلویزیون در خانه لازم است. هیچ وقت یک مهمانی بدون تنقلات و فینگرفودها برگزار نمیشود. قفسه فروشگاهها پر از خوراکیهای متنوعی است که تا وعده غذایی بعدی شکم ما را سیر نگه میدارند. اما برخی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین خوراکیها جنبه ناخوشایندی دارند که ممکن است از آن آگاه نباشید.
کرانچی ذهن شما را گیج میکند
انگشتهای نارنجی هزینه کمی است که بابت این اسنکهای پنیری پرداخت میکنید. کرانچیهای کلاسیک از ۷۰ سال پیش وجود دارند. اما این ذرتهای پنیری هنوز یکی از محبوبترین خوراکیها به شمار میروند. وقتی غذایی به سرعت در دهان شما آب میشود مغز را فریب میدهد که هیچ کالری مصرف نشده است. اگر مغزتان فکر کند هیچ کالری دریافت نکردید هیچ پیامی به معده شما نمیفرستد که احساس سیری کنید. این موضوع باعث میشود خیلی راحت یک بسته پفک بخورید که دقیقا همان چیزی است که تولیدکنندگان میخواهند.
چوب شور در محلول قلیایی غوطه ور میشود
برخی از چوب شورهای ترد و خوشمزهای که میخوریم در یک ماده شیمیایی قوی خیس میشود که میتواند حتی شیشه را در خود حل کند. آب قلیایی معمولا برای ساخت زباله و باز کردن گرفتگی لوله استفاده میشود. قبل از اینکه چوب شور پخته شود در ترکیبی از آب و آب قلیایی غوطه ور میشود. اگر از این ماده استفاده نشود چوب شورها به رنگ سفید از فر بیرون میآیند. ترکیبی از آب داغ و جوش شیرین نیز میتواند به عنوان عامل قهوهای کننده استفاده شود، اما بسیاری معتقدند که آب قلیایی بهترین نتیجه را میدهد.
پاستیلها فقط شکر و طعم دهنده نیستند
پاستیلها خوشمزه و پر طرفدار هستند. آنها حاوی پس ماندههای کشتارگاهها هم هستند. آنها حاوی ژلاتین هستند که از کلاژن حیوانات به دست میآید. در قرون وسطی کشف شد که جوشاندن استخوانها و پوست حیوانات درآب، مایع غلیظی تولید میکند که پس از سرد شدن سفت میشود. در آن زمان تهیه ژلاتین یک فرآیند طولانی وبد که شامل جوشاندن قسمتهای مختلف حیوانات به مدت شش ساعت میشد و فقط خانوادههای ثروتمند از پس چنین کاری برمی آمدند. امروزه ژلاتین در سراسر جهان تولید میشود؛ بنابراین نیاز نیست ثروتمند باشید تا از این خوراکی لـ*ـذت ببرید.
کرانچی ذهن شما را گیج میکند
انگشتهای نارنجی هزینه کمی است که بابت این اسنکهای پنیری پرداخت میکنید. کرانچیهای کلاسیک از ۷۰ سال پیش وجود دارند. اما این ذرتهای پنیری هنوز یکی از محبوبترین خوراکیها به شمار میروند. وقتی غذایی به سرعت در دهان شما آب میشود مغز را فریب میدهد که هیچ کالری مصرف نشده است. اگر مغزتان فکر کند هیچ کالری دریافت نکردید هیچ پیامی به معده شما نمیفرستد که احساس سیری کنید. این موضوع باعث میشود خیلی راحت یک بسته پفک بخورید که دقیقا همان چیزی است که تولیدکنندگان میخواهند.
![1457692_529.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/8/7/1457692_529.jpg)
چوب شور در محلول قلیایی غوطه ور میشود
برخی از چوب شورهای ترد و خوشمزهای که میخوریم در یک ماده شیمیایی قوی خیس میشود که میتواند حتی شیشه را در خود حل کند. آب قلیایی معمولا برای ساخت زباله و باز کردن گرفتگی لوله استفاده میشود. قبل از اینکه چوب شور پخته شود در ترکیبی از آب و آب قلیایی غوطه ور میشود. اگر از این ماده استفاده نشود چوب شورها به رنگ سفید از فر بیرون میآیند. ترکیبی از آب داغ و جوش شیرین نیز میتواند به عنوان عامل قهوهای کننده استفاده شود، اما بسیاری معتقدند که آب قلیایی بهترین نتیجه را میدهد.
![1457693_749.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/8/7/1457693_749.jpg)
پاستیلها فقط شکر و طعم دهنده نیستند
پاستیلها خوشمزه و پر طرفدار هستند. آنها حاوی پس ماندههای کشتارگاهها هم هستند. آنها حاوی ژلاتین هستند که از کلاژن حیوانات به دست میآید. در قرون وسطی کشف شد که جوشاندن استخوانها و پوست حیوانات درآب، مایع غلیظی تولید میکند که پس از سرد شدن سفت میشود. در آن زمان تهیه ژلاتین یک فرآیند طولانی وبد که شامل جوشاندن قسمتهای مختلف حیوانات به مدت شش ساعت میشد و فقط خانوادههای ثروتمند از پس چنین کاری برمی آمدند. امروزه ژلاتین در سراسر جهان تولید میشود؛ بنابراین نیاز نیست ثروتمند باشید تا از این خوراکی لـ*ـذت ببرید.
![1457694_283.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/8/7/1457694_283.jpg)