خواص خوراکی‌ها خاصیت معجزه آسای میوههای له و گندیده

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 181
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافتند که میوههایی مانند طالبی، کیوی، هویج، سیب هنگامی که نارس هستند میزان مواد مفید آنها برای بدن به مراتب کمتر است.


بررسیها نشان میدهند، براساس تحقیقات دانشمندان میوههای سیاه و گندیده خواص معجزهآسای پنهان زیادی دارند که منبع خوبی از فلانوئیدها هستند و گسترش سلولهای سرطانی را در بدن متوقف میکند و برخی از مطالعات نشان دادهاند که میوههای له شده نقش مهمی در درمان سرطان دارند.

میوهها از حجم فیبر بالایی برخوردار هستند که روده را تحـریـ*ک خواهند کرد و مشکلات دستگاه گوارش را برطرف میکند اما میوههای له و گندیده چندین برابر میوههای سالم و نارس خاصیت فیبری دارند و حجم مایعات آنها نیز بیشتر است.

نتایج مطالعات نشان میدهند میوههای له را برای آن که روند فاسد شدن و گندیدهشدن دیگر میوهها را نیز تسریع نکند باید از کنار سایر میوه و سبزیجات دور کرد.



































باشگاه خبرنگاران
 

برخی موضوعات مشابه

بالا