- آبالون Abalone – چین، ژاپن و جنوب شرق آسیا
چگونه و کجا آنها را امتحان کنیم؟
شما می توانید آبالون را در سوشی های ژاپنی به صورت خام امتحان کرده یا اینکه آنها را به سس سویا آغشته کنید. اگر خیلی شجاع هستید می توانید «توتسرور» را امتحان کنید که در واقع امعا و احشا تخمیر شده ی حلزون است. در چین، آنها را در حالی که کنار قارچ شیتاکی به آرامی پخته شده اند به سبک کانتونی به همراه سس سویا، زنجبیل و گشنیز میل می کنند. در کره، آبالون را در پودینگ برنج مخلوط می کنند که تبدیل به صبحانه ای بسیار دلچسب می شود.