جالب و دانستنی در مورد خطرناک ترین پنیر دنیا چه می دانید؛ با کاسو مارزو آشنا شوید

White Moon

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/05/13
ارسالی ها
4,744
امتیاز واکنش
20,639
امتیاز
863
به نام خدا

در مورد خطرناک ترین پنیر دنیا چه می دانید؛ با کاسو مارزو آشنا شوید​

محمد سرپناه
http___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_210317162110-casu-marzu-1-1024x576.jpg

پنیر کاسو مارزو در ساردینیا یافت می‌شود. جزیره ساردینیای ایتالیا در میان آب‌های تیرنی واقع شده است. اطراف این جزیره با ۱۸۴۹ کیلومتر از کناره‌ی سواحل شن سفید احاطه شده است. چشم انداز داخلی این جزیره نیز از تپه‌ها و کوه‌ها تشکیل شده است. در این جزیره چوپانان به تهیه کاسو مارزو که یک پنیر حاوی مخلوطی از شیر و حشرات است، می‌پردازند. در سال ۲۰۰۹ این ماده خوراکی عنوان خطرناک‌ترین پنیر دنیا را در رکوردهای گینس ثبت کرد.
منبع: روزیاتو
 
  • پیشنهادات
  • White Moon

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/05/13
    ارسالی ها
    4,744
    امتیاز واکنش
    20,639
    امتیاز
    863
    sardinia.jpg

    این پنیر با شیر گوسفند تهیه می‌شود، سپس مگس پنیر یا پیلوفیا تخم خود را در این پنیر می‌گذارند و حشرات هم در لابه‌لای این پنیر یافت می‌شود. به ترتیب پروتئین‌ها در این پروسه تشکیل شده و یک پنیر خامه‌ای شکل نرم ساخته می‌شود.


    http___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_210317170113-sheep-sardinia-4.jpg

    بعضی از افراد محلی این پنیر را آنقدر می‌چرخانند تا کرم‌های داخل آن با محتویات پنیر مخلوط شود. افرادی که حاضر به امتحان کردن و هضم این غذا شده‌اند اذعان کردند کاسو مارزو طعم و مزه خوب و تندی داشته و مزه آن ساعت‌ها زیر زبان آن‌ها مانده است. به گفتی برخی، کاسو مارزو خاصیت تقویت قوای جنـ*ـسی را دارد. اما برخی دیگر اظهار کرده‌اند که این پنیر می‌تواند برای سلامتی انسان تهدیدی جدی باشد. چرا که وجود کرم‌ها می‌تواند به زندگی آن‌ها در روده انسان و یا ایجاد میازیس بی‌انجامد.
     

    White Moon

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/05/13
    ارسالی ها
    4,744
    امتیاز واکنش
    20,639
    امتیاز
    863
    http___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_210317165320-casu-marzu-6.jpg

    فروش این پنیر در مغازه‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی ممنوع شده است اما ساردینی‌ها قرن‌هاست که از آن استفاده می‌کنند. یکی از افراد ساردینی می‌گوید: «وجود حجم بالایی از حشرات طعم بسیار خوبی به این پنیر داده است. بعضی از چوپانان خوردن این پنیر را یک لـ*ـذت بسیار بالایی می‌دانند و این که فقط تعداد افراد بسیار محدودی قادر به خوردن آن هستند لـ*ـذت آن را دو چندان می‌کند.»


    http___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_210317164505-casu-marzu-2-1.jpg

    ده‌ منطقه دیگر از ایتالیا نیز انواع مختلف پنیرهای آغشته با کرم‌ها را دارند اما کاسو مارزو از بقیه قدمت بیشتری داشته و شناخته شده‌تر است و جز فرهنگ غذایی ساردینی‌ها محسوب می‌شود. این پنیر نام‌های دیگری مانند کاسو بچیو، کاسو فَتیتو و هاسو موهیدو را دارد. هر منطقه از هم روش خاص خود را برای تولید این پنیر با استفاده از شیر دارند.


    کاسو مارزو به عنوان یک محصول سنتی در ساردینیا ثبت شده است اما به دلیل قوانینی که مصرف غذای انگلی را منع می‌کند این نوع خوراکی‌ها از سال ۱۹۶۲ توسط دولت ایتالیا غیرقانونی شناخته شده است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا