خطر گرم کردن مجدد برخیمواد غذایی برای سلامت بدن

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 196
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[h=2]خطر گرم کردن مجدد برخی مواد غذایی برای سلامت بدن[/h] برخی از افراد عادت دارند غذاهایی که از شام یا ناهار مانده را دوباره گرم می کنند و به مصرف می رسانند. این عادت بیشتر در بین افراد شاغل دیده می شود چرا که فرصت آشپزی مجدد را نداشته و بعضا غذاها را فریزر کرده و در مواقع مورد نیاز گرم کرده و مورد مصرف قرار می دهند. در حالیکه بسیاری از مواد غذایی هستند که نه تنها با گرم شدن مجدد خاصیت غذایی شان را از دست می دهند بلکه بعضا خطرناک نیز هستند و اکثریت افراد نیز از این امر آگاهی لازم را ندارند. باید دانست که سلامت بدن در گرو استفاده از مواد سالم و مناسب است یا بهتر است بگوییم بدن سالم در تغذیه سالم؛ به همین بهانه در این مطلب پورتال تاروت رنگی لیست برخی مواد غذایی که با گرم کردن مجدد خطرناک می شوند را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد.
FOOD.jpg

به گزارش پورتال تاروت رنگی به نقل از خبرگزاری برنا تحقیقات نشان داده اند که برخی عناصر موجود در لیست مواد غذایی ارائه شده، مواد غذایی در صورت گرم شدن دوباره به شدت مضر می شوند. و باید از گرم کردن آنها خودداری کرد و به صورت تازه به تازه از آنها استفاده کنید.
[h=3]لیست مواد غذایی که با گرم کردن مجدد خطرناک می شوند:[/h] مرغ مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
اسفناج
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.
تخم مرغ
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
قارچ
بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
kmj.jpg
برنج
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
سیب زمینی
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندنش است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا