شترمرغ نیز مانند حیوانات دیگر در معرض بیماریها و عفونتهای مختلفی میباشد .جهت مدیریت صحیح گله های شتر مرغ كه از اهمیت حیاتی در این صنعت برخوردار است بایستی به نكات ذیل توجه نمود .
- حداكثر حصاركشی مطلوب جهت كاهش خطرات ناشی از صدمات و شكستگی استخوانها
- ایجاد استانداردهای بالایی بهداشتی ، پائین نگهداشتن آلودگیهای باكترهایی مانند كلستریدیا و هیستوموناس كه منجر به آنژیت می شوند
- تهیه جیره های غذایی صحیح
تهیه جایگاه نگهداری خشك ، بدون كوران هوا و یخبندان در زمستان ، بالابردن انطباق پذیری طبیعی و مقاومت طیور
گزارشات مربوط شترمرغها در باغ و حشها بندرت در پرورش صنعتی شترمرغ كاربرد دارند. جوجه شترمرغها نیاز به مراقبت بیشتر دارند 90% تمامی مرگ و میر جوجه شترمر غها ناشی از بیماریها ذیل میباشد .
-عفونت كیسه زرده
-تعییرشكل پاها و پنجه ها
اسنداد و اسهال / عفونت معده ( كه توسط E.COLIُ، سالمونلا ، هیتوموناس و دیگرباكتریها) ایجاد میشوند.
تجربیات عملی نشان داده اند كه جوجه شترمرغها نیاز به مراقبت دائمی دارند. همچنین ثابت شده است كه مشاهده ظاهری به تنهایی كافی نیست ، چون زمانی كه علائم بیماری ظاهر میشود ممكن است برای درمان دیر باشد . كلید موفقیت پرورش جوجه شتر مرغها رعایت بهداشت در گرمخانه و توزین مداوم جوجه شترمرغها در چهار هفته اول پرورش میباشد .
تنها این سنجش هاست كه میتواندمشكلات رشد را قبل از بروز علائم قابل مشاهده مشخص نماید علاوه بر مدیریت بسیار دقیق ، همكاری نزدیك با دامپزشك با تجربه بسیار ضروری است .
- حداكثر حصاركشی مطلوب جهت كاهش خطرات ناشی از صدمات و شكستگی استخوانها
- ایجاد استانداردهای بالایی بهداشتی ، پائین نگهداشتن آلودگیهای باكترهایی مانند كلستریدیا و هیستوموناس كه منجر به آنژیت می شوند
- تهیه جیره های غذایی صحیح
تهیه جایگاه نگهداری خشك ، بدون كوران هوا و یخبندان در زمستان ، بالابردن انطباق پذیری طبیعی و مقاومت طیور
گزارشات مربوط شترمرغها در باغ و حشها بندرت در پرورش صنعتی شترمرغ كاربرد دارند. جوجه شترمرغها نیاز به مراقبت بیشتر دارند 90% تمامی مرگ و میر جوجه شترمر غها ناشی از بیماریها ذیل میباشد .
-عفونت كیسه زرده
-تعییرشكل پاها و پنجه ها
اسنداد و اسهال / عفونت معده ( كه توسط E.COLIُ، سالمونلا ، هیتوموناس و دیگرباكتریها) ایجاد میشوند.
تجربیات عملی نشان داده اند كه جوجه شترمرغها نیاز به مراقبت دائمی دارند. همچنین ثابت شده است كه مشاهده ظاهری به تنهایی كافی نیست ، چون زمانی كه علائم بیماری ظاهر میشود ممكن است برای درمان دیر باشد . كلید موفقیت پرورش جوجه شتر مرغها رعایت بهداشت در گرمخانه و توزین مداوم جوجه شترمرغها در چهار هفته اول پرورش میباشد .
تنها این سنجش هاست كه میتواندمشكلات رشد را قبل از بروز علائم قابل مشاهده مشخص نماید علاوه بر مدیریت بسیار دقیق ، همكاری نزدیك با دامپزشك با تجربه بسیار ضروری است .