- عضویت
- 2018/11/16
- ارسالی ها
- 4,075
- امتیاز واکنش
- 70,793
- امتیاز
- 1,076
- سن
- 21
تغییرات آب و هوایی کرهی زمین ما انسانها را مجبور میکند زندگی خود را با شرایط جدیدی وفق دهیم. بالا رفتن دمای زمین و تغییرات شدید آب و هوایی، باعث نگرانی کشاورزان و محققان دربارهی آیندهی بسیاری از مواد غذایی پرکاربرد و پرطرفدار شده است. طبق گمانه زنی ها، اگر شرایط آب و هوایی زمین به همین ترتیب پیش برود، دیگر قادر به خرید بسیاری از این مواد غذایی نخواهیم بود، چون یا بسیار کمیاب و یا بسیار گران قیمت خواهند شد، بنابراین در آینده خبری از بسیاری از خوراکیهای لذیذ و خوشمزهای که هنوز از آنها بهره مندیم، نخواهد بود. در ادامه به ۱۰ مادهی غذاییای میپردازیم که به دلیل تغییرات آب و هوایی در خطر انقراض هستند.
۱- کاکائو
گرچه دمای بالا روی درختهای کاکائو تأثیری ندارد، اما این درختان به باران زیاد و رطوبت فراوان در هوا احتیاج دارند. این در حالی است که طبق تحقیقات، با تغییرات آب و هوایی دیگر خبری از چنین شرایطی نخواهد بود. این وضعیت میتواند تأثیر منفیای روی تولید کاکائو داشته باشد و در نتیجه، تولید پودر، ترافل یا شکلات کاکائو را سالانه یک میلیون تن کاهش دهد.
۲- چای
بعد از یک روز سخت و طولانی کاری، واقعاً چه چیزی آرامش بخشتر از یک لیوان چای داغ و خوش عطر؟ با این حال، به نظر میرسد که در آیندهی نزدیک باید به دنبال روشهای دیگری برای آرام کردن خودمان باشیم. به گفتهی کارشناسان، اگر هیچ اقدام پیشگیرانهای صورت نگیرد، تولید چای هم تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار خواهد گرفت. افزایش آسیب پذیری گیاه چای در برابر حشرات یا کاهش کیفیت برگهای چای، تنها دو مورد از مشکلات فراوانی هستند که در آینده گریبانگیر صنعت چای خواهند شد.
۱- کاکائو
گرچه دمای بالا روی درختهای کاکائو تأثیری ندارد، اما این درختان به باران زیاد و رطوبت فراوان در هوا احتیاج دارند. این در حالی است که طبق تحقیقات، با تغییرات آب و هوایی دیگر خبری از چنین شرایطی نخواهد بود. این وضعیت میتواند تأثیر منفیای روی تولید کاکائو داشته باشد و در نتیجه، تولید پودر، ترافل یا شکلات کاکائو را سالانه یک میلیون تن کاهش دهد.
۲- چای
بعد از یک روز سخت و طولانی کاری، واقعاً چه چیزی آرامش بخشتر از یک لیوان چای داغ و خوش عطر؟ با این حال، به نظر میرسد که در آیندهی نزدیک باید به دنبال روشهای دیگری برای آرام کردن خودمان باشیم. به گفتهی کارشناسان، اگر هیچ اقدام پیشگیرانهای صورت نگیرد، تولید چای هم تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار خواهد گرفت. افزایش آسیب پذیری گیاه چای در برابر حشرات یا کاهش کیفیت برگهای چای، تنها دو مورد از مشکلات فراوانی هستند که در آینده گریبانگیر صنعت چای خواهند شد.