مواد لازم :
مرزنجوش..................................15 گرم
تخم گشنیز..................................5 گرم
تخم کرفس.................................25 گرم
بادرنجبویه...................................15 گرم
تخم شوید..................................15 گرم
آویشن......................................25 گرم
یک قاشق غذاخوری با 2 لیوان آب کمی جوشانده قبل از هر غذا دو استکان میل نمایید.
دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان
دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان
مرزنجوش..................................15 گرم
تخم گشنیز..................................5 گرم
تخم کرفس.................................25 گرم
بادرنجبویه...................................15 گرم
تخم شوید..................................15 گرم
آویشن......................................25 گرم
یک قاشق غذاخوری با 2 لیوان آب کمی جوشانده قبل از هر غذا دو استکان میل نمایید.
دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان
دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان