بخش پررنگ و مهم در مهمانیها، بخش سرو کردن است. اینکه چطور دسری انتخاب کنیم که مناسب باشد. زیاد شیرین یا چرب نباشد، با غذای اصلی هماهنگی داشته باشد و طعم و مزهی آن نیز با سلیقه و ذائقهی همه یا اکثر مهمانها جور دربیاید. از طرفی کاملا قابل درک است که میزبان موقع برگزار کردن مهمانی، بهخصوص اگر مهمانی شلوغی باشد و با حضور تعداد زیادی از مهمانها برگزار شود، چقدر با کمبود وقت مواجه شده و امکان رسیدگی به همهی امور را نداشته باشد. پیشنهاد ما خیلی سرراست و مستقیم است. مراجعه به یکی از شعب قنادی ناتلی و تهیهی دسرهای مینیاتوری این قنادی معروف و قدیمی. دسرهایی در اندازههای مناسب، مدلها و طعمها متفاوت و البته منطبق بر سلیقهی افراد مختلف. دسرهایی که برای صرف با چای یا قهوه انتخابی معرکه به حساب میآیند.
گروه دسرهای مینیاتوری ناتلی شامل 17 نوع مختلف از دسرهایی خوشمزه و متفاوت میشود. این دسرها در طعمها و اشکال مختلفی عرضه میشوند. چیزکیک انبه، چیز کیک ماست، میلفو با کرم، جنگل سیاه، پوپو، سارتون، نیسو، کارامل، فلامپی، ریلکسیشن، کرادلی، فلامپی مستطیل، موهیتو، شوکوشاهتوت، فروتفول، موکا و فرولوس. دسرهایی که علاوه بر طعم و ظاهر، اسامی عجیب و زیبایی نیز دارند و به خاطر همین نامها به راحتی در ذهن باقی میمانند.
از لحاظ تیپ و طراحی، میتوان دسرهای مینیاتوری ناتلی را به چهار مدل مختلف تقسیم کرد. دسرهایی که استوانهای هستند، دسرهایی به شکل مستطیل، آنهایی که مربعی برش خوردهاند و دسرهایی حجیم اما جمعجور و به شکل نیمکره.
چیزکیک انبه، چیزکیک ماست، سارتون، تیسو، کارامل، فلامپی و ریلکسیشن در یک گروه. این دسرها به صورت استوانهای و مرتفع تهیه میشوند. ترکیبی از میوه و شکلات، یا چیزکیکهایی با طعم محبوب و همهپسند. ترکیب رنگی این دسرها قابل توجه است.
گروه بعدی شامل میلفو با کرم، فلامپی مستطیل، موهیتو، شوکوشاهتوت، فروتفول و موکا میشود. این دسرها مستطیل شکل و تا حدی دراز هستند. تنوع رنگی این دسرها حتی قبل از تنوع طعمی آنها به چشم میآید. دسرهایی به رنگ قرمز، فسفری، شکلاتی و زرد. تزئین شده با تکهای میوه و پوشش داده شده با شکلات یا خامه.
جنگل سیاه و پوپو دو شیرینی دیگر از گروه دسرهای مینیاتوری ناتلی هستند. دسرهایی که به صورتی مربعی برش خوردهاند. شکلاتی و قهوهای. تزئین شده با برادههایی از شکلات. این دسرها مخلوطی از کیک و خامه هستند.
و در نهایت دسرهای کرادلی و فورلوس. دسرهایی به شکل نیمکره و حجیم. فورلوس با شکلاتی تیره پوشیده شده و با خردههای ریز گردو تزئین میشود. کرادلی نیز یک پایهی بیسکوئیتی ترد دارد و ظاهری قهوهای رنگ.
این دسرها علاوه بر مهمانیها برای برگزاری مجالس جشن و عروسی نیز بسیار مناسب هستند. از دسرهای مینیاتوری میتوانید به تنهایی یا در میان دسرهای بزرگ استفاده کنید. این کار هم باعش زیباتر دیده شدن مراسم شما میشود و هم موجب میشود مهمانها لـ*ـذت دوچندانی ببرند.
گروه دسرهای مینیاتوری ناتلی شامل 17 نوع مختلف از دسرهایی خوشمزه و متفاوت میشود. این دسرها در طعمها و اشکال مختلفی عرضه میشوند. چیزکیک انبه، چیز کیک ماست، میلفو با کرم، جنگل سیاه، پوپو، سارتون، نیسو، کارامل، فلامپی، ریلکسیشن، کرادلی، فلامپی مستطیل، موهیتو، شوکوشاهتوت، فروتفول، موکا و فرولوس. دسرهایی که علاوه بر طعم و ظاهر، اسامی عجیب و زیبایی نیز دارند و به خاطر همین نامها به راحتی در ذهن باقی میمانند.
از لحاظ تیپ و طراحی، میتوان دسرهای مینیاتوری ناتلی را به چهار مدل مختلف تقسیم کرد. دسرهایی که استوانهای هستند، دسرهایی به شکل مستطیل، آنهایی که مربعی برش خوردهاند و دسرهایی حجیم اما جمعجور و به شکل نیمکره.
چیزکیک انبه، چیزکیک ماست، سارتون، تیسو، کارامل، فلامپی و ریلکسیشن در یک گروه. این دسرها به صورت استوانهای و مرتفع تهیه میشوند. ترکیبی از میوه و شکلات، یا چیزکیکهایی با طعم محبوب و همهپسند. ترکیب رنگی این دسرها قابل توجه است.
گروه بعدی شامل میلفو با کرم، فلامپی مستطیل، موهیتو، شوکوشاهتوت، فروتفول و موکا میشود. این دسرها مستطیل شکل و تا حدی دراز هستند. تنوع رنگی این دسرها حتی قبل از تنوع طعمی آنها به چشم میآید. دسرهایی به رنگ قرمز، فسفری، شکلاتی و زرد. تزئین شده با تکهای میوه و پوشش داده شده با شکلات یا خامه.
جنگل سیاه و پوپو دو شیرینی دیگر از گروه دسرهای مینیاتوری ناتلی هستند. دسرهایی که به صورتی مربعی برش خوردهاند. شکلاتی و قهوهای. تزئین شده با برادههایی از شکلات. این دسرها مخلوطی از کیک و خامه هستند.
و در نهایت دسرهای کرادلی و فورلوس. دسرهایی به شکل نیمکره و حجیم. فورلوس با شکلاتی تیره پوشیده شده و با خردههای ریز گردو تزئین میشود. کرادلی نیز یک پایهی بیسکوئیتی ترد دارد و ظاهری قهوهای رنگ.
این دسرها علاوه بر مهمانیها برای برگزاری مجالس جشن و عروسی نیز بسیار مناسب هستند. از دسرهای مینیاتوری میتوانید به تنهایی یا در میان دسرهای بزرگ استفاده کنید. این کار هم باعش زیباتر دیده شدن مراسم شما میشود و هم موجب میشود مهمانها لـ*ـذت دوچندانی ببرند.