- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
در ادامه آموزشهای پاییزی، امروز طرز تهیه چند دسر پرتقالی را برایتان آماده کرده ایم که امیدواریم از آنها لـ*ـذت ببرید.
کیک پوند پرتقالی
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید. قالب فر را چرب کنید. در یک کاسه آردها، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید. پوست نصف پرتقال را با پوستکن بکنید و سه قاشق چایخوری از آب آن را نگه دارید. پوست پرتقال را با شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملا ترکیب شوند.
۲. در یک کاسه دیگر، کره و پنیرخامهای را با درجه متوسط همزن، هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط پرتقال-شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا روشن و پف کرده شود (حدود ۵ دقیقه). وانیل و تخم مرغ را هم اضافه کرده و با سرعت متوسط هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با درجه کم هم بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
۳. کیک را در یک سوم پایینی فر بپزید و در نیمه پخت، قالب را بچرخانید تا کیک طلایی قهوهای شود و چنگالی که وسط آن فرو میکنید تمیز بیرون بیاید (حدود یک ساعت و ربع). اگر کیکتان خیلی سریع سرخ شد آن را با فویل بپوشانید. بعد از پخت اجازه دهید ۳۰ دقیقه سرد شود بعد از قالب درآورید.
۴. در یک کاسه، پودرقند و آب پرتقال را ترکیب کنید و روی کیک بریزید. میتوانید پوست رنده شده نیمه دیگر پرتقال را هم روی آن بپاشید.
کیک پوند پرتقالی
مواد لازم:
- سه چهارم پیمانه کره نرم شده
- سه چهارم پیمانه آرد جو
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک و نیم پیمانه شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک پیمانه پودر قند
- یک و یک چهارم پیمانه آرد ساده
- یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک عدد پرتقال
- ۱۱۰ گرم پنیر خامهای
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
![1890897_463.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/9/10/1890897_463.jpg)
طرز تهیه:
۱. فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید. قالب فر را چرب کنید. در یک کاسه آردها، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید. پوست نصف پرتقال را با پوستکن بکنید و سه قاشق چایخوری از آب آن را نگه دارید. پوست پرتقال را با شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملا ترکیب شوند.
۲. در یک کاسه دیگر، کره و پنیرخامهای را با درجه متوسط همزن، هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط پرتقال-شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا روشن و پف کرده شود (حدود ۵ دقیقه). وانیل و تخم مرغ را هم اضافه کرده و با سرعت متوسط هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با درجه کم هم بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
۳. کیک را در یک سوم پایینی فر بپزید و در نیمه پخت، قالب را بچرخانید تا کیک طلایی قهوهای شود و چنگالی که وسط آن فرو میکنید تمیز بیرون بیاید (حدود یک ساعت و ربع). اگر کیکتان خیلی سریع سرخ شد آن را با فویل بپوشانید. بعد از پخت اجازه دهید ۳۰ دقیقه سرد شود بعد از قالب درآورید.
۴. در یک کاسه، پودرقند و آب پرتقال را ترکیب کنید و روی کیک بریزید. میتوانید پوست رنده شده نیمه دیگر پرتقال را هم روی آن بپاشید.