دلیل سوراخ بودن پنیر سوئیسی چیست؟!

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 257
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
چرا پنیر سوئیسی سوراخ سوراخ است؟! این سئوالی است که سالیان سال است مطرح بوده و حالا دانشمندان سوئیسی ادعا میکنند دلیل علمی این پدیده را یافتهاند: آنها معتقدند ذرات ریز یونجه که در شیر میافتند، دلیل اصلی پدیدهی سوراخ شدن پنیر سوئیسی هستند. تا پیش از این گمان میشد این حفرهها در اثر گاز دیاکسید کربنِ آزاد شده توسط باکتریها به وجود میآیند که ظاهراً اینطور نیست.

546295_327.jpg


تحقیقات اخیر نشان دادهاند که میزان سوراخهای پنیر سوئیسی طی ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر که ماشینهای شیردوشی جایگزین سطلهای معمولی شدهاند، کاهش بسیاری داشته است؛ چرا که این دستگاههای جدید تا حد زیادی مانع ورود عوامل موجود در محیط مانند ذرات یونجه به ظرفهای شیر میشوند.

546296_195.jpg


البته سئوالی که در اینجا پیش میآید این است که چرا تنها پنیر سوئیسی و نه پنیرهای دیگر نقاط جهان به این حالت دچار میشوند؟ آیا این احتمال وجود دارد که کشاورزان و دامداران سوئیسی تنها کسانی بودهاند که همواره مقادیر فزایندهای از یونجه در پنیرشان وجود داشته است؟ پاسخ این سئوالها هر چه باشد، آزمایشات انجام شده توسط این محققین نشان میدهد که با افزایش مقدار یونجهی موجود در شیر، تعداد سوراخهای موجود در پنیر هم افزایش مییابند پس احتمال این که معمای سوراخهای پنیر سوئیسی بالاخره حل شده باشد بسیار بالاست!







 
  • پیشنهادات
  • shadan

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2014/01/25
    ارسالی ها
    139
    امتیاز واکنش
    571
    امتیاز
    0
    یاد کارتون تام و جری و پنیراشون افتادم . :gigglesmile:
     
    بالا