حوادث خارجی رفتار عجیب فرانسویها با اردکها / چرب کردن جگر اردک به غیر انسانیترین شیوه! + تصاویر

  • شروع کننده موضوع *نغمه*
  • بازدیدها 249
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*نغمه*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
5,064
امتیاز واکنش
3,627
امتیاز
0
محل سکونت
همین نزدیکی
هر سال در روزهای پایانی سال میلادی یک غذای اعیانی و گرانقیمت در فرانسه مخصوصا در رستورانها طرفدار پیدا میکند.
2861157_761.jpg
به گزارش گروه چند رسانه ای باشگاه خبر نگاران ، هر سال در روزهای پایانی سال میلادی یک غذای اعیانی و گرانقیمت در فرانسه مخصوصا در رستورانها طرفدار پیدا میکند.

شهر "تولوز" فرانسه کانون تولیدکنندگان جگر چرب اردک است این فرآورده افتخار آشپزی فرانسه در سال 2006 شده است.

پرورشدهندگان هر روز به زور در چندین نوبت با قیف به معده اردکها غذا میریزند تا جگر اردک 10 تا 15 برابر حالت عادی شود با این روش است که حتما باید جای اردکها تنگ باشد تا زیادی جنب و جوش نکنند و زودتر چاق شوند.

ظرف 4 هفته جگر اردک به قدری بزرگ میشود که دیگر پرنده قادر به کوچکترین حرکتی نیست این موقع است که جگر اردک حسابی چرب شده و زمان کشتن آن است، هر چند درصدی از اردکها به خاطر خوراندن اجباری دچار خونمردگیهای خطرناکی و حتی ترکیدن جگر می‎شود.

البته طرفداران حقوق حیوانات در فرانسه نام این غذا را غذای "نکبت" گذاشتند و بارها اعتراض کردند که این روش را کنار بگذارید، این اعتراضها به جایی نرسیده شاید به این خاطر که صنعت دام و طیور فرانسه سالانه از تولید 20 هزار تن از این محصول میلیونها یورو به جیب میزند.

2861259_536.jpg


2861262_493.jpg


2861268_102.jpg


2861260_435.jpg


2861263_814.jpg


2861261_463.jpg


2861264_484.jpg


2861265_297.jpg


2861266_984.jpg


2861267_626.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
2
بازدیدها
249
بالا