- عضویت
- 2016/12/30
- ارسالی ها
- 15,015
- امتیاز واکنش
- 27,631
- امتیاز
- 1,051
رفلاکس شیرخوارگی نوعی از رفلاکس است که به صورت فیزیولوژیک و طبیعی در شیرخواران زیر دو سال مشاهده می شود.
از ماه های اول تولد شروع می شود، در چهار ماهگی به اوج می رسد و بیشتر تا پایان یک سالگی بهبود می یابد.
‼️گاهی علت ارثی و ژنتیکی دارد و در کل خیلی نگران کننده نیست.
*نكات قابل توجه*
در نوزادانی که به این عارضه مبتلا هستند بهتر است تعداد وعدهها بیشتر شود و در هر وعده کودک شیر کمتری بخورد
در نوزادانی که به پشت میخوابند این عارضه تشدید میشود، چراکه این وضعیت به دریچه مری فشار آورده و در نتیجه موجب برگشت اسید معده میشود
اضافه کردن یک قاشق سرلاک برنج به هر پیمانه شیر می تواند موجب تغلیظ شیر و کاهش رفلاکس شود.
گاهی قبل از دارو درمانی، یک دوره آزمایشی شیرخشک کم آلرژی توصیه می شود تا بتوان حساسیت به پروتئین شیر را از رفلاکس تشخیص داد.
از ماه های اول تولد شروع می شود، در چهار ماهگی به اوج می رسد و بیشتر تا پایان یک سالگی بهبود می یابد.
‼️گاهی علت ارثی و ژنتیکی دارد و در کل خیلی نگران کننده نیست.
*نكات قابل توجه*
در نوزادانی که به این عارضه مبتلا هستند بهتر است تعداد وعدهها بیشتر شود و در هر وعده کودک شیر کمتری بخورد
در نوزادانی که به پشت میخوابند این عارضه تشدید میشود، چراکه این وضعیت به دریچه مری فشار آورده و در نتیجه موجب برگشت اسید معده میشود
اضافه کردن یک قاشق سرلاک برنج به هر پیمانه شیر می تواند موجب تغلیظ شیر و کاهش رفلاکس شود.
گاهی قبل از دارو درمانی، یک دوره آزمایشی شیرخشک کم آلرژی توصیه می شود تا بتوان حساسیت به پروتئین شیر را از رفلاکس تشخیص داد.