در حال حاضر ۱۸ گونه بلدرچین وجود دارد که در دو گروه بلدرچینهای گوشتی و تخم گذار دسته بندی میشوند. باب وایت (امریکایی) و سفید سـ*ـینه (هند) برای تولید گوشت و فرآوردههای گوشتی مناسب و مشهور هستند. پروش بلدرچین یکی از مشاغل خانگی است که با سرمایه گذاری اندک میتواند سود فراوانی به همراه داشته باشد. در این مقاله به بررسی مزایای پرورش بلدرچین گوشتی، شرایط نگهداری، تغذیه و بیماریهای شایع میپردازیم.
مزایای پرورش بلدرچین گوشتی
پروش بلدرچین به سرمایهی کمی نیاز دارد و میتواند همراه با سایر ماکیان برای تولید تخم و گوشت پرورش داده شوند. برخی از مزایای پرورش بلدرچین گوشتی عبارتند از:
مزایای پرورش بلدرچین گوشتی
![224124_908.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1397/11/3/224124_908.jpg)
پروش بلدرچین به سرمایهی کمی نیاز دارد و میتواند همراه با سایر ماکیان برای تولید تخم و گوشت پرورش داده شوند. برخی از مزایای پرورش بلدرچین گوشتی عبارتند از:
- این پرندگان جثه کوچک وزنی بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم دارد، بنابراین برای پرورش آنها به فضای زیادی نیاز نیست.
- غذای بلدرچین نسبت به سایر ماکیان ارزانتر و از لحاظ اقتصادی به صرفهتر است.
- رشد بلدرچین سریع است و تقریبا ۴۵ روز طول میکشد تا یک جوجه پروار شود و به زمان کشتار برسد.
- این پرندگان مقاومت بیشتری در مقابل بیماری پرندگان دارند.
- گوشت بلدرچین دارای چربی پایین و درصد بالایی از آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است و برای بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، آسم، سنگ کلیه و مثانه مفید است.