- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
✅عطارباشی موضوع : #رژیم #سلامتی #پاکسازی #تناسب_اتدام #وزن @atarbashi
➖➖➖➖➖➖➖➖
با رژیم پاکسازی 15 روزه ارگان های بدن آشنا شوید
@atarbashi
هر 6 ماه یک بار در فصل بهار و پائیز اجرای منضج و مسهل مناسب مزاج حاکم بر شخص به ترتیب زیر انجام میشود:
رژیم غذایی و دارویی 15 روزه که در بخشهای مختلف کتاب درباره آن شرح داده شده است. منضجهای خنک و سرد برای گرممزاجان و منضجهای گرم برای سردمزاجان از صبح تا ظهر براساس نوع مزاج حاکم بر شخص و درجه و شدّت سوء مزاج تنظیم میشود.
منضجهایی مانند خاکشیر و سکنجبین، خاکشیر و اسفرزه در شربت آب لیموی تازه یا آبغوره بینمک، عرق شاهتره با خاکشیر، عرق کاسنی با خاکشیر، شیره خنک، شیر گاو با خاکشیر، آب میوههایی با مزاج سرد و خنک و امثال آن برای مزاجهای گرم که صبح ناشتا تناول میشود و همچنین در مورد منضجهای میانوعدهای و منضجهای قبل از ناهار و شام که دارای مزاج خنک میباشند.
بعد از ظهرها مسهل عام با قدرت اسهالآوری مناسب تناول میشود. اجزاء داروها آنطور تنظیم میشود که سردی و گرمی و تری و خشکی آن در برخورد با سردی و تری و گرمی و خشکی بدن ایجاد تعادل نماید. رژیم غذایی نیز با همین هدف تنظیم شده است همراه با رژیم غذایی که حاوی سوپ گشنیز و شورواهای مختلف است، هر 6 ماه یک بار حدود 15 روز اجرا میشود و تمام دستگاههای بدن را از فضولات بیماریزا پاک میکند.
یک نسخه دوره 15 روزه را که برای همه مزاجها در سنین کهنسالی مفید باشد بهعنوان یک الگو ارائه میکنیم:
✔️ هر روز صبح ناشتا 3 قاشق غذاخوری خاکشیر تمیز را در 5/ 1 لیوان آب خنک بریزید و با سکنجبین معمولی (شکری) شیرین کرده میل کنید و تا 2 ساعت بعد چیزی نخورید.
@atarbashi
✔️ ساعت 10 صبح یک قاشق غذاخوری بارهنگ را در یک لیوان آب جوش بریزید و با کمی شکر شیرین کرده میل کنید.
مجموعه پیک شفا، ج14، ص: 19
✔️ قبل از ناهار و شام یک قاشق مرباخوری پودر بیسموت گیاهی را با کمی آب و شکر مخلوط و میل کنید.
ترکیبات پودر بیسموت عبارت است از: 60 گرم پودر شیرینبیان، نعناع، زیره، انیسون شیرین و رازیانه از هرکدام 10 گرم بصورت پودر. هنگام مصرف از مخلوط آنها یک قاشق مرباخوری برداشته میشود. این پودر از مقویات معده و کشنده انگل و ضد اسهال میکروبی و اسهال خونی و سردی معده و رودهها و دلدرد و نفخ و ترش کردن در مزاجهای سرد و ضد حالت تهوع و ویار و تقویتکننده جگر سرد و از بین برنده میکروب هلیکوباکتر و سایر سوء مزاجهای معده است.
✔️ بعد از ظهرها مسهل عام را یک الی 2 بار مصرف میکنیم تا شکم حد اقل 3 تا 4 بار بصورت اسهال ملایم تخلیه شود. اسهال نباید کمتر از 3 بار صورت پذیرد.
نسخه مسهل عام که داروی پایه و مشهوری است و در طب ایرانی ما کاربرد زیادی دارد: ترنجبین، برگ سنا و گل سرخ هرکدام 50 گرم، گل ختمی، افسنتین و تخم کتان هرکدام 25 گرم باهم مخلوط و با هاون برقی بصورت نیمکوب درآورید؛ سپس هربار یک قاشق غذاخوری آن را با 2 لیوان آب روی شعله ملایم بجوشانید تا یک لیوان بماند صاف و شیرین کرده میل کنید تا روزی 4 بار اسهال ایجاد شود.
گاه لازم است که از حجم مایعات کاسته شود، در این صورت جوشانده را بیشتر روی آتش نگهدارید تا یک استکان بماند.
@atarbashi
✔️رژیم غذایی 15 روزه:
یک روز در میان بجای ناهار سوپ گشنیز میل میکنند: سبزی گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر، عدس، یک تا دو قاشق برنج، ماهیچه گوسفند یا خروس (جوجه خروس) خانگی و در صورت تمایل آلوی بخارا با پیاز و نمک و زردچوبه روی شعله ملایم میپزند. شبها کته گشنیز یا شوید را با کمی گوشت آب پز بیچربی میل کنند و سپس سالاد کاهو و پس از آن شربت سکنجبین عسلی یا شکری میل کنند. اگر گوشت حذف شود مانعی ندارد.
سکنجبین در اصل حاصل جوشیدن سرکه و نوعی شیرینی است. سکنجبینها دارای فرمولهای متنوعی هستند. سکنجبین شکری، عسلی، عنصلی و امثال آن.
با عطارباشی طبیب خود و خانواده باشید
@atarbashi #AdMIN
➖➖➖➖➖➖➖➖
با رژیم پاکسازی 15 روزه ارگان های بدن آشنا شوید
@atarbashi
هر 6 ماه یک بار در فصل بهار و پائیز اجرای منضج و مسهل مناسب مزاج حاکم بر شخص به ترتیب زیر انجام میشود:
رژیم غذایی و دارویی 15 روزه که در بخشهای مختلف کتاب درباره آن شرح داده شده است. منضجهای خنک و سرد برای گرممزاجان و منضجهای گرم برای سردمزاجان از صبح تا ظهر براساس نوع مزاج حاکم بر شخص و درجه و شدّت سوء مزاج تنظیم میشود.
منضجهایی مانند خاکشیر و سکنجبین، خاکشیر و اسفرزه در شربت آب لیموی تازه یا آبغوره بینمک، عرق شاهتره با خاکشیر، عرق کاسنی با خاکشیر، شیره خنک، شیر گاو با خاکشیر، آب میوههایی با مزاج سرد و خنک و امثال آن برای مزاجهای گرم که صبح ناشتا تناول میشود و همچنین در مورد منضجهای میانوعدهای و منضجهای قبل از ناهار و شام که دارای مزاج خنک میباشند.
بعد از ظهرها مسهل عام با قدرت اسهالآوری مناسب تناول میشود. اجزاء داروها آنطور تنظیم میشود که سردی و گرمی و تری و خشکی آن در برخورد با سردی و تری و گرمی و خشکی بدن ایجاد تعادل نماید. رژیم غذایی نیز با همین هدف تنظیم شده است همراه با رژیم غذایی که حاوی سوپ گشنیز و شورواهای مختلف است، هر 6 ماه یک بار حدود 15 روز اجرا میشود و تمام دستگاههای بدن را از فضولات بیماریزا پاک میکند.
یک نسخه دوره 15 روزه را که برای همه مزاجها در سنین کهنسالی مفید باشد بهعنوان یک الگو ارائه میکنیم:
✔️ هر روز صبح ناشتا 3 قاشق غذاخوری خاکشیر تمیز را در 5/ 1 لیوان آب خنک بریزید و با سکنجبین معمولی (شکری) شیرین کرده میل کنید و تا 2 ساعت بعد چیزی نخورید.
@atarbashi
✔️ ساعت 10 صبح یک قاشق غذاخوری بارهنگ را در یک لیوان آب جوش بریزید و با کمی شکر شیرین کرده میل کنید.
مجموعه پیک شفا، ج14، ص: 19
✔️ قبل از ناهار و شام یک قاشق مرباخوری پودر بیسموت گیاهی را با کمی آب و شکر مخلوط و میل کنید.
ترکیبات پودر بیسموت عبارت است از: 60 گرم پودر شیرینبیان، نعناع، زیره، انیسون شیرین و رازیانه از هرکدام 10 گرم بصورت پودر. هنگام مصرف از مخلوط آنها یک قاشق مرباخوری برداشته میشود. این پودر از مقویات معده و کشنده انگل و ضد اسهال میکروبی و اسهال خونی و سردی معده و رودهها و دلدرد و نفخ و ترش کردن در مزاجهای سرد و ضد حالت تهوع و ویار و تقویتکننده جگر سرد و از بین برنده میکروب هلیکوباکتر و سایر سوء مزاجهای معده است.
✔️ بعد از ظهرها مسهل عام را یک الی 2 بار مصرف میکنیم تا شکم حد اقل 3 تا 4 بار بصورت اسهال ملایم تخلیه شود. اسهال نباید کمتر از 3 بار صورت پذیرد.
نسخه مسهل عام که داروی پایه و مشهوری است و در طب ایرانی ما کاربرد زیادی دارد: ترنجبین، برگ سنا و گل سرخ هرکدام 50 گرم، گل ختمی، افسنتین و تخم کتان هرکدام 25 گرم باهم مخلوط و با هاون برقی بصورت نیمکوب درآورید؛ سپس هربار یک قاشق غذاخوری آن را با 2 لیوان آب روی شعله ملایم بجوشانید تا یک لیوان بماند صاف و شیرین کرده میل کنید تا روزی 4 بار اسهال ایجاد شود.
گاه لازم است که از حجم مایعات کاسته شود، در این صورت جوشانده را بیشتر روی آتش نگهدارید تا یک استکان بماند.
@atarbashi
✔️رژیم غذایی 15 روزه:
یک روز در میان بجای ناهار سوپ گشنیز میل میکنند: سبزی گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر، عدس، یک تا دو قاشق برنج، ماهیچه گوسفند یا خروس (جوجه خروس) خانگی و در صورت تمایل آلوی بخارا با پیاز و نمک و زردچوبه روی شعله ملایم میپزند. شبها کته گشنیز یا شوید را با کمی گوشت آب پز بیچربی میل کنند و سپس سالاد کاهو و پس از آن شربت سکنجبین عسلی یا شکری میل کنند. اگر گوشت حذف شود مانعی ندارد.
سکنجبین در اصل حاصل جوشیدن سرکه و نوعی شیرینی است. سکنجبینها دارای فرمولهای متنوعی هستند. سکنجبین شکری، عسلی، عنصلی و امثال آن.
با عطارباشی طبیب خود و خانواده باشید
@atarbashi #AdMIN
دانلود رمان و کتاب های جدید