خواص خوراکی‌ها زردآلو

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
خواص

زردآلوهای تازه، کالری کمی دارند اما منبعی غنی از فیبرهای رژیمی، ویتامین‌ها و املاح معدنی مانند پتاسیم، آهن، روی، کلسیم و منگنز هستند.

زردآلو و ویتامین A : بتاکاروتن در بدن، به ویتامین A تبدیل می شود. بر همین مبنا زردآلو منبع غنی ویتامین A بوده که در حفظ بینایی چشم موثر است و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی جلوی تخریب سلول‌ها توسط رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد. زردآلو در تقویت بینایی چشم، جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و آب مروارید موثر است.

زردآلو و فیبر: زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است. مطالعات نشان می‌دهد مصرف فیبرهای محلول باعث حفظ قند خون در مقدار طبیعی و كاهش كلسترول خون می‌شود. فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری‌های رودهای جلوگیری می‌کند.

زردآلو و ویتامین d :در برگه زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندانها بسیار موثر است.

زردآلو و پوست: کسانی که پوست‌های خیلی خشک دارند، چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس نموده، کوبیده و به صورت ماسک روی پوست صورت قراردهند. برای ترک دست و پا از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیسانده استفاده شود.



انواع زردآلو

زردآلو به صورت نورى، قیسى و آغچه نبات وجود دارد.

نکات

از خریداری زردآلوهایی که دارای رنگ زرد کم رنگ هستند و خیلی زود چیده شده‌اند پرهیز کنید.
سولفیت که رنگ نارنجی روشن زردآلو را در طی فرایند خشک شدن تثبیت می‌کند موجب ایجاد حالت‌های حاد تنفسی در برخی افراد مبتلا به آسم می‌شود. بنابراین افراد حساس به سولفیت می‌توانند در عوض از میوه‌های خشک بدون سولفور که قهوه ای رنگ هستند استفاده کنند.
موارد منع مصرف

كسانى كه دچار سوزش یا نفخ معده هستند، از مصرف زیاد زردآلو پرهیز كنند؛ البته اگر زردآلو را همراه با هسته شیرین آن بخورید، دچار نفخ شکم نخواهید شد.
بعد از خوردن زردآلو، آب سرد ننوشید زیرا باعث ایجاد گاز و نفخ شکم می شود.
تاریخچه

زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می‌روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
1
بازدیدها
180
تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا