پاسخ فعالیت ها
فصل ۱
فعالیت ص ۳
این گفته درست است چون یافته های علم قطعی نیستندو بنابراین علم نمیتواند چیزی را ثابت کند و به علاوه خوشمزگی موضوعی حسی ارزشی و انفرادی است و بنابراین تعیین خوشمزگی در قلمرو علم نیست.
فصل ۲
فعالیت صفحه ۱۹
الف)غشای تخم مرغ مانند پرده ی نیمه تراوا عمل می کند
و اب درون نی به علت اسمز بالا می رود.
ب)درون اب مقطر تخم مرغ متورم می شود و در اب نمک غلیط چروکیده می گردد ،علت اسمز است.
فعالیت صفحه ۲۲
در مری لایه بیرونی از بافت پیوندی سستی تشکیل شده است که ان را به بافت ها و اندام های اطراف ان متصل می کند. به جای مری ،در صورت تمایل میتوانید بخشی از روده را مشاهده کنید.
فعالیت صفحه ۲۵
در طراحی این ازمایش ،دانش اموزان باید به این موضوع توجه کنند که انزیم پپسین در دمای ۳۷ درجه بدن فعالیت میکند و در شرایط ازمایش باید دما ثابت نگه داشته شود.سفیده تخم مرغ باید پخته و ریز شود.
فصل ۱
فعالیت ص ۳
این گفته درست است چون یافته های علم قطعی نیستندو بنابراین علم نمیتواند چیزی را ثابت کند و به علاوه خوشمزگی موضوعی حسی ارزشی و انفرادی است و بنابراین تعیین خوشمزگی در قلمرو علم نیست.
فصل ۲
فعالیت صفحه ۱۹
الف)غشای تخم مرغ مانند پرده ی نیمه تراوا عمل می کند
و اب درون نی به علت اسمز بالا می رود.
ب)درون اب مقطر تخم مرغ متورم می شود و در اب نمک غلیط چروکیده می گردد ،علت اسمز است.
فعالیت صفحه ۲۲
در مری لایه بیرونی از بافت پیوندی سستی تشکیل شده است که ان را به بافت ها و اندام های اطراف ان متصل می کند. به جای مری ،در صورت تمایل میتوانید بخشی از روده را مشاهده کنید.
فعالیت صفحه ۲۵
در طراحی این ازمایش ،دانش اموزان باید به این موضوع توجه کنند که انزیم پپسین در دمای ۳۷ درجه بدن فعالیت میکند و در شرایط ازمایش باید دما ثابت نگه داشته شود.سفیده تخم مرغ باید پخته و ریز شود.