- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سادهترين تعريف سالاد تركيبي متنوع از انواع سبزيجات است كه همراه نمك، روغن، سركه يا آبليمو خورده ميشود، اما امروزه ديگر اين تعريف براي سالاد كافي نيست، چون در حال حاضر از انواع گوشت سفيد و قرمز، حبوبات، پنير، غلات، ميوه و صيفيجات در سالاد استفاده ميشود و به همين دليل اين پيشغذا نياز به بازتعريف و طبقهبندي جديدي دارد.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سالاد کلم و ژامبون
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
ستایش پاکدل
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میزان سرو: 10 الی 12 نفر
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- کلم سفید (ریز خردشده): یک عدد
- خیار (نگینی خردشده): 4 عدد
- ژامبون (نگینی خردشده): 300 عدد
- پیازچه (ریز خردشده): 10 عدد
- ذرت (پخته): 420 گرم
- سس مایونز: سه چهارم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1114197_835.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/10/11/1114197_835.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سبزیجات را شسته و خرد کنید. آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید و با هم مخلوط کنید. ژامبون و سس مایونز را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. نمک زده و سرو کنید.
پیشنهاد:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1- به جای خیار می توانید از خیارشور استفاده کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- در صورت تمایل می توانید از هویج رنده شده نیز استفاده کنید.
[/BCOLOR]