- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
![a045301613264102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998//a045301613264102a.jpg)
گوشت گوساله =130 گرم
پیاز= 10 گرم
قارچ= 20 گرم
پنیر پیتزا= 80 گرم
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای تهیه نان:
آرد=100 گرم
تخممرغ=یک عدد
شکر=نصف قاشق مرباخوری
نمک=نصف قاشق چایخوری
کره=30 گرم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای سس :
گوجهفرنگی=سه عدد
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشتها را قطعهقطعه کنید. نانهای آماده شده را با مقداری سس گوجهفرنگی و پنیر بپوشانید. سپس گوشتها را روی آن قرار داده و بر روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچهای آماده شده را در فر با دمای 360 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید.
روش تهیه نان:
مواد فوق را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را بر روی 260 تا 280 درجه فارنهایت بگذارید و به مدت 12 دقیقه خمیر را درون فر بپزید.
روش تهیه سس:
ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.
انواع ساندویچ - آشپزی آنلاین
ویرایش و تلخیص:آکاایرانمواد لازم برای آشپزی آکابرای آشپزی آکا
گوشت گوساله =130 گرم
پیاز= 10 گرم
قارچ= 20 گرم
پنیر پیتزا= 80 گرم
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای تهیه نان:
آرد=100 گرم
تخممرغ=یک عدد
شکر=نصف قاشق مرباخوری
نمک=نصف قاشق چایخوری
کره=30 گرم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای سس :
گوجهفرنگی=سه عدد
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشتها را قطعهقطعه کنید. نانهای آماده شده را با مقداری سس گوجهفرنگی و پنیر بپوشانید. سپس گوشتها را روی آن قرار داده و بر روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچهای آماده شده را در فر با دمای 360 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه نان:
مواد فوق را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را بر روی 260 تا 280 درجه فارنهایت بگذارید و به مدت 12 دقیقه خمیر را درون فر بپزید.
طرز تهیه سس:
ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.