ســاندویچ رست بیف

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 1,505
  • پاسخ ها 4
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242

a045301613264102a.jpg

گوشت گوساله =130 گرم
پیاز= 10 گرم
قارچ= 20 گرم
پنیر پیتزا= 80 گرم
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای تهیه نان:
آرد=100 گرم
تخممرغ=یک عدد
شکر=نصف قاشق مرباخوری
نمک=نصف قاشق چایخوری
کره=30 گرم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای سس :
گوجهفرنگی=سه عدد
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشتها را قطعهقطعه کنید. نانهای آماده شده را با مقداری سس گوجهفرنگی و پنیر بپوشانید. سپس گوشتها را روی آن قرار داده و بر روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچهای آماده شده را در فر با دمای 360 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید.
روش تهیه نان:
مواد فوق را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را بر روی 260 تا 280 درجه فارنهایت بگذارید و به مدت 12 دقیقه خمیر را درون فر بپزید.
روش تهیه سس:
ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.
انواع ساندویچ - آشپزی آنلاین
ویرایش و تلخیص:آکاایران
مواد لازم برای آشپزی آکابرای آشپزی آکا
گوشت گوساله =130 گرم
پیاز= 10 گرم
قارچ= 20 گرم
پنیر پیتزا= 80 گرم
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای تهیه نان:
آرد=100 گرم
تخممرغ=یک عدد
شکر=نصف قاشق مرباخوری
نمک=نصف قاشق چایخوری
کره=30 گرم
مواد لازم برای آشپزی آکابرای سس :
گوجهفرنگی=سه عدد
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشتها را قطعهقطعه کنید. نانهای آماده شده را با مقداری سس گوجهفرنگی و پنیر بپوشانید. سپس گوشتها را روی آن قرار داده و بر روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچهای آماده شده را در فر با دمای 360 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه نان:
مواد فوق را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را بر روی 260 تا 280 درجه فارنهایت بگذارید و به مدت 12 دقیقه خمیر را درون فر بپزید.
طرز تهیه سس:
ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242


    85-moh-ashpazi.jpg


    ۴ عدد استیک ۱۸۰ گرمی گوشت گوساله
    ۵۰ گرم گشنیز کوبیده
    ۵۰ گرم دانه فلفل (کوبیده)
    حدود ۲ قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
    ۴۰ میلی لیتر روغن زیتون
    ۱۰۰ گرم موسیر
    ۲۰ گرم آویشن تازه
    ۸۰ میلی لیتر سرکه
    ۱۲۰ میلی لیتر آب گوشت
    ۱۰۰ گرم پیاز
    ۱۰۰ گرم ژامبون گوساله
    ۱۰۰ میلی لیتر آب مرغ
    ۴ عدد گوجه فرنگی

    طرز تهیه :
    گوشت را که کمی نمک، فلفل و تخم گشنیز روی آن پاشیده اید در گریل قرار دهید و با حرارت متوسط بپزید تا زمانی که تا حد مطابق با ذائقه شما مغزپخت شده و روی آن کمی قهوه ای رنگ و برشته شود. در این مدت پیاز را خلال کنید و با روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا نرم شود. ژامبون را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید آهسته بجوشد.گوجه فرنگی ها را ۱۰ ثانیه زیر آب داغ بگیرید و سپس پوست آنها را جدا کنید. هر یک را به چهار قاچ برش بزنید و در سینی فر چیده، کمی نمک و فلفل و تخم گشنیز یا سبزی خشک معطر روی آنها بپاشید. اندکی روغن زیتون روی گوجه فرنگی ها ریخته و آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید.موسیر را با کمی روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سرکه را به آن بیفزایید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس آب مرغ و آویشن را اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بجوشد تا اندکی غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
    پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسب کشیده و به صورت قطعات باریک ببرید. گوجه فرنگی ها را در یک طرف آن و مخلوط ژامبون را در سوی دیگر بریزید. سس سرکه و موسیر را روی غذا بریزید و با چند برگ آویشن تزئین کرده سرو نمایید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    اگر مشکلی با خوردن غذاهای تند ندارید، امروز که روز تعطیل است و حوصله و وقت بیشتری برای آشپزی دارید، این رست بیف فلفلی را درست کنید. رست بیف فلفلی را به سبک زیر تهیه کرده و از طعم آن لـ*ـذت ببرید...
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    مواد لازم
    • فلفل‌سیاه نیمكوب 1 قاشق سوپخوری
    • فیله‌ی گوساله 500 گرم
    • روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
    • جعفری درشت‌خردكرده یك‌دوم پیمانه
    • پیازچه‌ی خردكرده یك‌چهارم پیمانه
    • سس خردل 2 قاشق سوپخوری

    930235_915.jpg
    طرز تهیه
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1. فر‌(تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید، فلفل را روی كاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا كاملاً آغشته به فلفل شود.​
    2. حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ كنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته كنید.​
    3. سپس آن را با فویل بپوشانید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون سبزی‌ها را روی كاغذ پخش كنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول كنید.​
    4. اینك رست‌بیف آماده‌ی میل كردن می‌باشد. همچنین می‌توان آن را حلقه‌حلقه كرد و روی نان كره‌ای قرار داد و با كمی شاهی و سس خردل میل كرد.​
    [/BCOLOR]​
     

    Mårzï¥ē

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/07/18
    ارسالی ها
    10,419
    امتیاز واکنش
    37,579
    امتیاز
    1,051
    محل سکونت
    TehRan
    ‍ #ساندویچ_رست_بیف
    مواد لازم :
    گوشت گوساله 300 گرم
    قارچ 200 گرم
    فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
    سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط 2 عدد
    پنیر ورقه ای به میزان لازم
    نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
    طرز تهیه :
    گوشت رو همراه با یکی از پیازها و نمک و فلفل و ادویه ( زردچوبه ، پاپریکا ، کاری ، پودرسیر ) بپزید ، بعد از پخت ، گوشت رو خلال کنید.
    قارچ رو جداگانه همراه با مقدار کره با حرارت بالا سرخ کنید.
    پیاز دوم رو خلال و سرخ کنید ، وقتی پیاز طلایی شد ، گوشت خلال شده و قارچ رو اضافه کنید و کمی پودر آویشن و فلفل بزنید و یکی دو قاشق از آب گوشت رو اضافه کنید و مواد رو کمی با هم تفت بدید تا مواد مزه دار بشه و در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و کمی با مواد تفت بدید تا فلفل کمی نرم بشه.
    از مخلوط لای نان باگت یا نان تست همراه با مخلفات دلخواهتون (چیپس خلال ، کاهو ، گوجه فرنگی، خیار شور) بریزید و روی مخلفات پنیر ورقه ای پیتزا یا گودا بذارید و برای چند لحظه ساندویچ رو توی فر یا ماکروفر بذارید تا پنیر آب بشه ولی دقت کنید نان ساندویچ خشک نشه بعد ساندویچ رو سرو کنید.
    * نکته : میتونید گوشت چرخ کرده رو جایگزین کنید .
     

    ~Mahya~

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/12/12
    ارسالی ها
    875
    امتیاز واکنش
    11,974
    امتیاز
    714
    محل سکونت
    یه گوشه دنیا
    Createtumbnail.aspx


    مواد لازم برای پخت رست بیف:
    پیاز ۲ عدد متوسط
    هویج ۲ عدد
    کرفس ۲ شاخه
    سیر ۱ بوته
    سبزی های معطر ۱ مشت
    روغن زیتون به میزان لازم
    گوشت یک و نیم کیلوگرم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم

    دستور پخت رست بیف:
    با دستور پخت رست بیف از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور همراه باشید

    1- سبزیجات رو تمیز بشویید و خرد کنید. نیازی نیست اون‌ها رو پوست بگیرید.
    2- حبه‌های سیر رو هم از هم جدا کنید.
    3- از سبزی‌های معطر مثل آویشن، رزماری، برگ بو و مریم گلی استفاده کنید.
    4- از قسمت بالایی گوشت ران استفاده کنید. حداقل نیم ساعت قبل از پخت، گوشت رو از فریزر خارج کنید.
    5- از قبل فر رو با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    6- سبزیجات خرد شده، سیر و سبزی‌های معطر رو در سینی فر بریزید و روغن زیتون رو روی اون‌ها بپاشید.
    7- مقداری روغن روی گوشت بریزید و به اون نمک و فلفل بزنید. بعد روغن رو روی گوشت بمالید. گوشت رو روی سبزیجات بذارید.
    8- سینی رو در فر بذارید، حرارت رو به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کم کنید و گوشت رو برای حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.
    9- در میان پخت گوشت رو کمی دیگه چرب کنید و اگه سبزیجات خشک بود، کمی آب در سینی فر بریزید.
    10- بعد از پخت، گوشت رو به تخته برش منتقل کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا