جورواجور سَرَک کشیدن به آشپزخـــــــانه هلـــــندی ها!

تنهای تنها

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/02/08
ارسالی ها
5,564
امتیاز واکنش
7,530
امتیاز
681
محل سکونت
خطه خورشید
در یک آشپزخانه هلندی بی شک مانند دیگر کشورها،تاثیراتی از کشورهای دور و نزدیک دیده می شود.
،شیوه آشپزی در هلند روشی مستقیم و ساده است:سبزیجات فراوان و گوشت کم و حضور پر رنگ لبنیات.

در ادامه سری به آشپزخانه یک هلندی می زنیم:

X5rW9.jpg


"بیتربالن" توپ های گوشتی هلندی هستند که همراه با سس خردل خورده می شوند و تقریبا در تمام منوهای آمستردام دیده می شوند.

Z6yX3.jpg


"وافل استروپ" از دولایه نازک خمیر که وسط آن با شربت کارامل پرشده ،تهیه می شود.

Z9eV9.jpg


هلندی ها در ماههای می تا جولای ،شاه ماهی را به صورت خام و با پیاز خرد شده و خیارشور می خورند.

P1oE2.jpg


گوشه به گوشه شهرهای هلند پنیرفرشی است و هزاران اتاق تست پنیر به همراه موزه ای با این عنوان گردشگران زیادی را به سوی این سرزمین می کشاند.

U3fI6.jpg


"استامپ پات"غذای سنتی هلندی هاست که ترکیبی از سیب زمینی پخته شده با انواع سبزیجات و یا میوه های مختلف است.این غذا اغلب به همراه سوسیس ،سِرو می شود.

Y7oX9.jpg


کیک های هلندی "تامپوس" کیک های مستطیلی شکلی هستند که با روکشی صورتی رنگ در حالی که میانه آن را با خامه زده شده پر می کنند.

U5vB4.jpg


"کیبلینگ" میان وعده هلندی است که در حقیقت تکه های سرخ شده ماهی به همراه سس مایونز پُر از سیر یا سس تاتار سِرو می شود.

Z8nB2.jpg


"اروتن سوپ" سوپ سبزیجاتی است که در اغلب کشورها تهیه می شود و البته پرطرفدار است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا