خواص خوراکی‌ها شير سويا يا شير معمولي؟

  • شروع کننده موضوع KIMIA_A
  • بازدیدها 185
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

KIMIA_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/06/01
ارسالی ها
3,446
امتیاز واکنش
25,959
امتیاز
956
سن
23
محل سکونت
تهران
عموماً شيرهاي سويا بدون افزودن موادشيميايي و تنها به كمك فشارهاي مكانيكي و فيزيكي وارد شده بر دانه هاي لوبياي سويا تهيه مي شوند. اين شير اگر بدون نگهدارنده باشد چندان خوشمزه نبوده و به سرعت هم در حرارت محيط از بين مي رود و لذا مدت زمان مصرف كوتاهي دارد. گرچه سويا و شيره سويا كه به آن شير سويا نيز گفته مي شود حاوي موادمغذي با ارزشي است، ولي به ياد داشته باشيد كه شير حيوانات حاوي برخي مواد مغذي است كه شير سويا آن مواد را در همان حد تامين نمي نمايد. به عنوان مثال، ويتامين 2B يا ريبوفلاوين موجود در شير، بسيار براي سلامتي ارزشمند است كه در سويا به اين مقدار يافت نمي شود. كلسيم موجود در شير نيز قابليت جذب خوبي دارد و معتقدند كه جذب كلسيم شير سويا در آن حد نيست. پروتئين هاي حيواني قابليت جذب بهتري دارند و براي كودكان از ارزش تغذيه اي بالاتري برخوردارند. با توجه به جميع اين نكات، مصرف شير سويا به صورت تفنني مناسب است ولي به هيچ وجه توصيه نمي شود كه جايگزين شير مصرفي معمولي كودك گردد. حتي اگر كودكي استثنائاً نسبت به لاكتوز شيري عدم تحمل داشت بازهم بهتر است شير كم لاكتوز و يا مقادير كمتر شير معمولي مصرف كند.
 
بالا