- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
گروهی از محققان اعلام کردند که خوردن همیشگی صبحانه میتواند به جلوگیری از سکته مغزی، بهخصوص از نوع خونریزی مغزی، کمک کند.
در این مطالعه، ۸۲ هزار و ۷۷۲ نفر از مردان و زنان ژاپنی تحت بررسی قرار گرفتند که ۴۵ تا ۷۴ ساله بودند. وضعیت این افراد در فاصله سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ پیگیری شد و در شروع مطالعه هیچ سابقهای از بیماری قلبی یا سرطان نداشتند. ضمنا از این افراد درباره عادات غذایی مربوط به صبحانه سوالاتی پرسیده شد و براساس تعداد دفعات مصرف صبحانه گروهبندی شدند:
۰ تا ۲ بار در هفته، ۳ تا ۴، ۵ تا ۶ و ۷ بار در هفته. بعد از ۱۵ سال پیگیری مشخص شد که ۳ هزار و ۷۷۲ سکته مغزی در بین این افراد اتفاق افتاده است که هزار و ۵۱ مورد آن از نوع خونریزی مغزی بوده است. ضمنا ۸۷۰ فرد هم به بیماری عروق کرونر قلب مبتلا شده بودند.
تحلیل نهایی محققان نشان داد کسانی که اصلا صبحانه نمیخورند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی قرار میگیرند و بهخصوص خطر خونریزی مغزی در بین آنها افزایش پیدا میکند. البته محققان ارتباطی بین تعداد دفعات خوردن صبحانه با خطر ابتلا به بیماری قلبی پیدا نکردند.
در این مطالعه، ۸۲ هزار و ۷۷۲ نفر از مردان و زنان ژاپنی تحت بررسی قرار گرفتند که ۴۵ تا ۷۴ ساله بودند. وضعیت این افراد در فاصله سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ پیگیری شد و در شروع مطالعه هیچ سابقهای از بیماری قلبی یا سرطان نداشتند. ضمنا از این افراد درباره عادات غذایی مربوط به صبحانه سوالاتی پرسیده شد و براساس تعداد دفعات مصرف صبحانه گروهبندی شدند:
۰ تا ۲ بار در هفته، ۳ تا ۴، ۵ تا ۶ و ۷ بار در هفته. بعد از ۱۵ سال پیگیری مشخص شد که ۳ هزار و ۷۷۲ سکته مغزی در بین این افراد اتفاق افتاده است که هزار و ۵۱ مورد آن از نوع خونریزی مغزی بوده است. ضمنا ۸۷۰ فرد هم به بیماری عروق کرونر قلب مبتلا شده بودند.
تحلیل نهایی محققان نشان داد کسانی که اصلا صبحانه نمیخورند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی قرار میگیرند و بهخصوص خطر خونریزی مغزی در بین آنها افزایش پیدا میکند. البته محققان ارتباطی بین تعداد دفعات خوردن صبحانه با خطر ابتلا به بیماری قلبی پیدا نکردند.