طراحی داخلی رستوران زنجیره ای سان لیو در پاسداران!

  • شروع کننده موضوع T@NIN
  • بازدیدها 337
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

T@NIN

کاربر ارزشمند تالار معماری
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/01
ارسالی ها
2,366
امتیاز واکنش
7,269
امتیاز
606
مشخصات عمومی پروژه طراحی رستوران سان لیو
  • نام پروژه: رستوران سان لیو
  • موقعیت: پاسداران، تهران، ایران
  • دفتر معماری: گروه معماری کانی سواران
  • طراح: محمد کانی سواران

chidaneh-60880-20.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران


  • کارفرما: مهندس میری
  • متراژ: ۱۰۰مترمربع
  • تاریخ: اسفند ۱۳۹۴
  • نظارت و اجرا: گروه معماری کانی سواران
  • همکار نظارت: رضا عباسی


chidaneh-60881-1.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران


  • تاسیسات برق: امین مالکی
  • تاسیسات مکانیک: قاسم عباسی
  • گرافیست: گل نسا متحد
  • عکاس: علی یعقوبی


chidaneh-60889-11.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران


از زبان معمار: پروژه طراحی رستوران سان لیو واقع در منطقه پاسداران تهران؛ خیابان پایدار فرد می باشد. بعد از بازدید اولیه از محل پروژه و تهیه نقشه های بنای موجود؛ ساختمان فاقد استحکامات لازم ارزیابی شد و اولویت اجرا با ایجادسازه مناسب جهت بهبود مقاومت بنای موجود صورت گرفت.



chidaneh-60904-26.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران


در پروسه طراحی رستوران سان لیو تصمیم برآن شد که معماری فضا مناسب برای یک پارادوکس از پیش تعیین شده باید صورت گیرد (با توجه به اینکه این رستوران علاوه بر ارائه غذای ایرانی غذای فرنگی (ملل) نیز ارائه می کند و به عبارتی ترکیبی از غذای ایرانی و فرنگی با محوریت غذای سالم بود.)



chidaneh-60894-17.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران


همچنین طراحی رستوران سان لیو شعبه پاسداران یک معماری با گرایشی جهت دار نباشد ولی تاثیر محیط در آن نمایش داده شود. با توجه به این تصمیم دوباره از محل پروژه بازدید صورت گرفت و بعد از بررسی مجدد سایت و شناسایی شاخصه های محیط و عوامل تاثیر گذار در بافت آن به رویکرد جدید در یک پروسه معماری دست یافتیم؛ طراحی با آنالیز نیروهای محیط... طراح تصمیم گرفت نیروها یا اتمسفر موجود در محیط را به فضا وارد کند و از تاثیر این نیروها بر بنا ساختار و چینش فضای خود را بدست آورد.



chidaneh-60893-16.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران


بافت دیوار و فرم اسکلت چراغ ها و میزها برگرفته از تاثیر نیروها به وجود آمد و با خروج مجدد نیرو ها و تقابل در قسمت ورودی منجر به شکل گیری سردر رستوران شد که شاخصه فرم اصلی تقابل نیروها بود و با توجه به اینکه قرار بود معماری جهت دار صورت نگیرد ولی متاثر از موقعیت بنا باشد متریال عمده فضا آجر انتخاب شد.



chidaneh-60895-18.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران


در نهایت طراح برای حفظ پارادوکس موجود و هدف رستوران (ارائه غذای طبیعی و سلامت) یک فیلترسیاه سفید فرضی در قسمت ورودی رستوران قرار داد و قرار شد هر آنچه وارد رستوران می شود از فیـلتـ*ـر عبور کرده و متاثر از آن باشد و تنها عاملی که موفق به غلبه بر فیـلتـ*ـر سیاه سفید شد طبیعت بود.



chidaneh-60902-23.jpg

picture-24294-1439794112.jpg

محمد کانی سواران




Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا