مواد لازم برای سالاد تاکوی بوقلمون
گوشت چرخ کرده بوقلمون 450 گرم
کدو سبز کوچک 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سس سالسای سبز 1 و ½ پیمانه
نمک و پودر فلفل سیاه مقدار لازم
برگ کاهو پیچ تعدادی
ترتیلای خرد شده 1 و ½ پیمانه
گوجه گیلاسی 1 پیمانه
پنیر رنده شده (پنیر چدار سفید و یا پنیر پروسس) 1 پیمانه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به روغن اضافه نمایید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده بوقلمون را به پیازها اضافه کنید و آن را نیز به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شود.
کدو سبز و فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کنید و آن ها را با 1 پیمانه سس سالسا به مخلوط پیاز و بوقلمون اضافه نمایید. تمام مواد را به مدت 5 تا 6 دقیقه با هم تفت دهید تا سبزیجات ترد شوند. سپس به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مخلوط را در بشقابی بریزید و اجازه دهید تا خنک شود.
در یک کاسه کاهو، چیپس های ترتیلا، گوجه گیلاسی های از وسط دو نیم شده، نصف باقی مانده از سس سالسا و 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون را با هم مخلوط نمایید. مخلوط کاهو را در بشقاب های سرو غذا بریزید و روی آن گوشت، سبزیجات و پنیر رنده شده قرار دهید.
گوشت چرخ کرده بوقلمون 450 گرم
کدو سبز کوچک 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سس سالسای سبز 1 و ½ پیمانه
نمک و پودر فلفل سیاه مقدار لازم
برگ کاهو پیچ تعدادی
ترتیلای خرد شده 1 و ½ پیمانه
گوجه گیلاسی 1 پیمانه
پنیر رنده شده (پنیر چدار سفید و یا پنیر پروسس) 1 پیمانه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به روغن اضافه نمایید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده بوقلمون را به پیازها اضافه کنید و آن را نیز به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شود.
کدو سبز و فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کنید و آن ها را با 1 پیمانه سس سالسا به مخلوط پیاز و بوقلمون اضافه نمایید. تمام مواد را به مدت 5 تا 6 دقیقه با هم تفت دهید تا سبزیجات ترد شوند. سپس به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مخلوط را در بشقابی بریزید و اجازه دهید تا خنک شود.
در یک کاسه کاهو، چیپس های ترتیلا، گوجه گیلاسی های از وسط دو نیم شده، نصف باقی مانده از سس سالسا و 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون را با هم مخلوط نمایید. مخلوط کاهو را در بشقاب های سرو غذا بریزید و روی آن گوشت، سبزیجات و پنیر رنده شده قرار دهید.