طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای سالاد تاکوی بوقلمون

گوشت چرخ کرده بوقلمون 450 گرم
کدو سبز کوچک 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سس سالسای سبز 1 و ½ پیمانه
نمک و پودر فلفل سیاه مقدار لازم
برگ کاهو پیچ تعدادی
ترتیلای خرد شده 1 و ½ پیمانه
گوجه گیلاسی 1 پیمانه
پنیر رنده شده (پنیر چدار سفید و یا پنیر پروسس) 1 پیمانه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری


Please, ورود or عضویت to view URLs content!

طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به روغن اضافه نمایید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده بوقلمون را به پیازها اضافه کنید و آن را نیز به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شود.
کدو سبز و فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کنید و آن ها را با 1 پیمانه سس سالسا به مخلوط پیاز و بوقلمون اضافه نمایید. تمام مواد را به مدت 5 تا 6 دقیقه با هم تفت دهید تا سبزیجات ترد شوند. سپس به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مخلوط را در بشقابی بریزید و اجازه دهید تا خنک شود.
در یک کاسه کاهو، چیپس های ترتیلا، گوجه گیلاسی های از وسط دو نیم شده، نصف باقی مانده از سس سالسا و 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون را با هم مخلوط نمایید. مخلوط کاهو را در بشقاب های سرو غذا بریزید و روی آن گوشت، سبزیجات و پنیر رنده شده قرار دهید.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا