دستور پخت طرز تهیه سالاد تن ماهی

Farzadamiri069

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/16
ارسالی ها
129
امتیاز واکنش
61
امتیاز
126
سن
33
salad-tone-mahi-min.jpg

دستور تهیه سالاد تن ماهی با سیب زمینی ، پیازچه و خیارشور

سالاد تن ماهی یکی از سالاد خوشمزه و محبوب می باشد و مواد اصلی این سالاد ، تن ماهی ، سیب زمینی ، خیارشور و پیازچه می باشد. برای سالاد تن ماهی معمولا از سس مایونز به همراه مقداری ماست خامه ای یا ماست موسیر استفاده می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سالاد تن ماهی آشنایی ندارید ما در این پست آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه سالاد تن ماهی به همراه مواد لازم آن برای 4 نفر آماده کرده ایم که در صورت تمایل می توانید با این آموزش آشپزی ، همانند یک آشپز حرفه ای سالاد تن ماهی خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم سالاد تن ماهی
تن ماهی 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
پیازچه 7 عدد
خیارشو خرد شده نصف لیوان
شوید و جعفری خرد شده نصف لیوان
قوطی سبزیجات (نخود فرنگی ، ذرت و هویج ) 1 عدد
سس مایونز به میزان لازم
آبلیمو ترش به میزان لازم
فلفل و نمک به میزان لازم
مراحل تهیه سالاد تن ماهی
1. ابتدا سیب زمینی ها را به صورت آبپز می پزیم و وقتی کاملا خنک شدند آن ها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سپس پیازچه ها را به صورت ظریف خرد می کنیم. (من از قسمت سبز پیازچه ها استفاده کردم)

2. تن ماهی را در یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت 20 دقیقه بجوشد و بپزد. بعد از خنک شدن ، درب تن ماهی را باز می کنیم و روغنش را جدا می کنیم. خیارشور را هم به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم و در انتها شوید و جعفری را هم به صورت ریز خرد می کنیم.

3. پس از آماده کردن مواد سالاد حالا آن ها را باهم مخلوط می کنیم برای این کار در یک ظرف مناسب ، سیب زمینی خرده شده را به همراه پیازچه های خرد شده و تن ماهی باهم مخلوط می کنیم. سپس خیارشور را که از قبل به صورت نگینی خرد کردیم به همراه قوطی سبزیجات ، جعفری و شوید خرد شده اضافه می کنیم. در انتها مقداری آبلیمو ترش تازه + نمک و فلفل اضافه می کنیم و دوباره همه مواد را به آرامی مخلوط می کنیم.

4. در این مرحله از طرز تهیه سالاد تن ماهی ، باید سس سالاد را اضافه کنیم برای این کار 2 قاشق غذاخوری سس مایونز را به همراه 1 قاشق غذاخوری ماست خامه ای یا ماست موسیر در یک کاسه مخلوط می کنیم و سپس آن را به ظرف سالاد اضافه می کنیم و تمامی مواد را به آرامی باهم مخلوط می کنیم. البته مقدار سس کاملا سلیقه ای است و شما می توانید این سالاد تن ماهی را با مقدار سس خیلی کم و به صورت رژیمی درست کنید. امیداوریم از خوردن این سالاد خوشمزه و لذیذ لـ*ـذت ببرید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    سالاد تن ماهی یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذا‌های مهمانی و یک غذای ساده و مقوی با ریشه فرنگی است. فرانسوی‌ها و ایتالیایی‌ها به سالاد تن ماهی با انواع مخلفات علاقه زیادی دارند و معمولا در وعده‌های مختلف آن را سرو می‌کنند. طرز تهیه سالاد تن ماهی مجلسی و نکات مهم خوشمزه شدن سالاد تن ماهی را در این مطلب بخوانید.

    طرز تهیه‌ی سالاد تن ماهی؛ به سبک ایرانی، ایتالیایی و فرانسوی


    مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر


    • تن ماهی: ۱ عدد (اگر مقدار ماهی را بیشتر می‌پسندید از یک تن ماهی بزرگ یا دو تن ماهی متوسط استفاده کنید)
    • سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
    • ذرت کنسروی: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • خیارشور: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • پیازچه یا پیاز قرمز نگینی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
    • کلم قرمز خرد شده: به مقدار دلخواه
    • کشمش: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
    • زیتون سیاه یا سبز بدون هسته و خرد شده: به مقدار دلخواه
    • لوبیا چیتی یا نخود پخته یا کنسروی: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • شوید ریز و ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
    • سس مایونز: به مقدار دلخواه
    • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
    • سس خردل: ½ قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه‌ی سالاد تن ماهی؛ به سبک ایرانی، ایتالیایی و فرانسوی




    طرز تهیه


    واقعیت این است که برای درست کردن انواع سالاد مقدار مواد لازم اختیاری و بنا به سلیقه و ذائقه شماست. اما برای این‌که دست‌تان باشد که مقدار مواد برای مثلا ۴ نفر یا ۸ نفر چقدر هست ما به صورت حدودی مقدار مواد لازم را نوشتیم. برای درست کردن غذای ساده و مقوی سالاد تن ماهی، ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید. تن ماهی را هم ۲۰ دقیقه بجوشانید.

    سالاد تن ماهی را با ماکارونی فرمی هم درست می‌کنند پس اگر از نظر رژیمی مشکلی ندارید می‌توانید مقداری ماکارونی هم بپزید و آبکش کنید و به مواد سالاد اضافه کنید که در این صورت سالاد تن ماهی ایتالیایی خواهید داشت که ادویه‌اش فلفل پاپریکا است. برخی هم برای طرز تهیه سالاد تن ماهی که تبدیل به سالاد تن ماهی فرانسوی می‌شود مقداری کاهو هم پیشنهاد می‌کنند که اتفاقا طعم سالاد را خوشمزه می‌کنند، اما ترکیب آن با ماهی کمی سرد است و ممکن است باعث دل درد شود.

    علاوه بر این سالاد تن ماهی فرانسوی هم سس خردل دیژون دارد و هم مقداری سیر له شده به دلخواه و یک یا دو عدد تخم مرغ آب پز اسلایس شده، لوبیا سبز پخته و خرد شده و گوجه فرنگی گیلاسی بدون اضافه کردن سس مایونز. به هر حال برای سبک ایرانی این سالاد، بعد از این‌که سیب زمینی‌ها پخته شد آن‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. روغن تن ماهی را دور بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

    سپس سس مایونز، سس خردل و روغن زیتون و آبلیمو را هم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سالاد تن ماهی مجلسی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و روی سالاد را به مقداری شوید خرد شده و کمی جعفری تزیین کنید.

    طرز تهیه‌ی سالاد تن ماهی؛ به سبک ایرانی، ایتالیایی و فرانسوی
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا