طرز تهیه سالاد خیار اندونزی برای شب های تابستان

♥MASTANE♥

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
4,316
امتیاز واکنش
3,789
امتیاز
546
محل سکونت
شیراز
fo3250.jpg
سالاد خیار اندونزی، یک پیشنهاد عالی برای شب های تابستان می باشد

سالاد خیار اندونزی یکی از صدها مدل سالادی است که می توانید در روزهای گرم تابستانی از خوردن آن لـ*ـذت ببرید. سالاد خیار اندونزی به دلیل ترکیب غذایی فوق العاده ای که دارد دارای یک طعم خاص و ویژه ای است.

مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :
خیار پوست کنده و قطعه قطعه 1 عدد
پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید3 قاشق غذاخوری
شکر1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شدهبه میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاهکمی برای طعم و مزه


طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.

منبع : mavadelazem.com
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا