سالاد خیار اندونزی یکی از صدها مدل سالادی است که می توانید در روزهای گرم تابستانی از خوردن آن لـ*ـذت ببرید. سالاد خیار اندونزی به دلیل ترکیب غذایی فوق العاده ای که دارد دارای یک طعم خاص و ویژه ای است.
مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :
خیار پوست کنده و قطعه قطعه | 1 عدد |
پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 3 قاشق غذاخوری |
شکر | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز خرد شده | به میزان دلخواه |
نمک دریا و فلفل سیاه | کمی برای طعم و مزه |
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.
منبع : mavadelazem.com