طرز تهیه سالاد فلفل

  • شروع کننده موضوع *samira*
  • بازدیدها 154
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*samira*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/08/05
ارسالی ها
4,268
امتیاز واکنش
3,891
امتیاز
546
محل سکونت
زیر آسمان آبی خاکستری
great-pepper-salad.jpg
فلفل یکی از مهم ترین مواد غذایی جنوب شرق آسیا را تشکیل میدهد و طعم بی نظیری به غذا میدهد امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فلفل را آماده کردهایم که مختص جنوب شرق آسیا میباشد؛ این سالاد تند را درست کنید و از طعم آن لـ*ـذت ببرید. [h=2]مواد لازم :[/h]
  • 450 گرم فلفل پپرونی
  • 900 گرم فلفل دلمهای ، خشک
  • 120 گرم فلفل فرنگی شیرین ، خشک
  • 450 گرم سوسیس پپرونی
  • 450 گرم پنیر پرولون
  • 250 گرم پنیر سوئیسی
  • 250 گرم پنیر چدار
  • 180 گرم قارچ ، خشک و نازک خرد شده
  • 180 گرم زیتون سیاه، خشک و نازک خرد شده
  • چهار حبه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
  • چهار و نیم قاشق غذا خوری پونه خشک
  • یک فنجان روغن کانولا
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
[h=2]طرز تهیه :[/h] ابتدا یک کاسه بزرگ درب دار آماده کرده و درونش فلفل پپرونی ، فلفل دلمهای ، فلفل فرنگی شیرین ، سوسیس پپرونی ، پنیر پرولون ، پنیر سوئیسی ، پنیر چدار ، قارچ ، زیتون سیاه ، حبه سیر ، پونه خشک ، روغن کانولا و روغن زیتون میریزیم و هم میزنیم سپس درش را گذاشته و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار میهیم. به همین سادگی
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
شما آماده سرو است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا