- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
![HXRt1k-1520324524.jpg](https://www.salamatism.com/image-styles/uploads/2018/03/scale-crop/752x400/HXRt1k-1520324524.jpg)
دستور آشپزی امروز به طرز تهیه نوعی سالاد خنک و مغذی اختصاص دارد. این سالاد به دلیل کالری کم و فیبر زیاد، میتواند گزینه خوبی برای شام باشد تا هم سیری کافی ایجاد کند و هم کالری مازاد به بدن نرساند. سالاد سبزیجات با لوبیا چشمبلبلی، فاقد گلوتن است و گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به سلیاک محسوب میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر
روغن زیتون فرابکر ۳ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
پونه یا سوسنعتبر ساطوری ۲ قاشق چایخوری
مقداری پودر فلفل
خیار سفت، بدون تخمه، پوستکنده و خردشده ۴ فنجان
لوبیا چیمبلبلی پخته ۴۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز و خردشده دوسوم فنجان
پنیر فتای خردشده نصف فنجان
پیاز بنفش خلالشده یکچهارم فنجان
زیتون سیاه خردشده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه این سالاد جذاب باید ابتدا سس آن را آماده کنید. برای آماده کردن سس، کافی است که روغن زیتون، آبلیمو، پونه و پودر فلفل را در ظرف گود و بزرگی به خوبی باهم ترکیب کنید. حالا، خیارهای خردشده، لوبیای چشمبلبلی، فلفل دلمهای قرمز، پنیر فتا، پیاز و زیتونهای خردشده را به ظرف سس بیفزایید. سالاد را به آرامی هم بزنید تا مواد تشکیلدهنده آن له نشوند. این سالاد سبزیجات و لوبیا را میتوانید به صورت سرد یا همان با دمای اتاق سرو کنید.
ارزش تغذیهای
هر وعده از این غذا حاوی:
۱۶۱ کیلوکالری انرژی
۱۰ گرم چربی (۳ گرم چربی اشباع)
۳ گرم فیبر
۱۲ گرم کربوهیدرات
۵ گرم پروتئین
۵۴ میکروگرم فولات
۱۱ میلیگرم کلسترول
۳ گرم قند
۶۶۳ واحد بینالمللی ویتامینA
۲۸ میلیگرم ویتامینC
۹۳ میلیگرم کلسیم
۱ میلیگرم آهن
۲۴۲ میلیگرم سدیم
و ۲۷۴ میلیگرم پتاسیم است.
ضمن اینکه میتواند ۴۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را هم فراهم کند.
منبع:سلامتیسم