طرز تهیه سالاد نیسواز

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه سالاد نیسواز

سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.


مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • کاهو (درشت خردشده): 1 بوته
  • سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): 400 گرم
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 200 گرم
  • خیار (بدون پوست حلقه شده): 170 گرم
  • کنسرو ماهی تن: 2 عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته): 20 عدد

مواد مورد نیاز برای سس:

  • سیر (رنده شده): 1 حبه
  • خردل: 1.5 ق س
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • ریحان (خردشده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س

1513733_852.jpg


روش تهیه:

1. تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.

2. 4 عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.

3. سیب زمینی را روی کاهو بریزید.

4. گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.

5. تخم مرغ را 4 قاچ کرده و برای هر ظرف 1 عدد تخم مرغ بگذارید.

6. برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

7. ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به 4 قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.

8. بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا