- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می باشد را برا شما آماده کرده ایم.
مواد لازم:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم کاهو خرد شده
- ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
- یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
- یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
- یک چهارم فنجان سس
- دو حبه سیر تازه ، خرد شده
- یک قاشق غذا خوری سس سویا
- یک قاشق غذا خوری سرکه
- دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
- سس فلفل به مقدار لازم
- ۲۴۰ گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
- یک دسته پیازچه ، خرد شده
- دو قاشق چای خوری روغن کنجد
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1210617_866.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/1/19/1210617_866.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه :
1-ابتدا برگ های کاهو را شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود.
2-یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می کنیم.
3-و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.
4-پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.
5-سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می زنیم.
6-در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می کنیم.[/BCOLOR]
طرز تهیه :
1-ابتدا برگ های کاهو را شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود.
2-یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می کنیم.
3-و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.
4-پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.
5-سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می زنیم.
6-در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می کنیم.[/BCOLOR]