طرز تهیه سالاد کاهوی آسیایی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 202
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می باشد را برا شما آماده کرده ایم.

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم کاهو خرد شده
  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
  • یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
  • یک چهارم فنجان سس
  • دو حبه سیر تازه ، خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری سس سویا
  • یک قاشق غذا خوری سرکه
  • دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
  • سس فلفل به مقدار لازم
  • ۲۴۰ گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
  • یک دسته پیازچه ، خرد شده
  • دو قاشق چای خوری روغن کنجد
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1210617_866.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه :

1-ابتدا برگ های کاهو را شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود.

2-یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می کنیم.

3-و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.

4-پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.

5-سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می زنیم.

6-در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می کنیم.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا