علاقه به غذاهای چرب ارثی است

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 125
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
بعضی از آدم ها علاقه به غذاهای چرب در خونشان است و به همین دلیل نسبت به بقیه بیش تر در خطر چاقی هستند.

تیمی از محققان دانشگاه کمبریج با مطالعه روی 54 داوطلب، متوجه شدند کسانی که یک ژن خاص را دارند، بیش تر به خوردن غذاهای چرب تمایل نشان می دهند.


ژن مورد نظر MC4R است و گفته می شود از بین هر هزار نفر، یکی حامل نمونه معیوب این ژن است، ژنی که گرسنگی و اشتها و هم چنین نحوه سوختن کالری ها را کنترل می کند.



تغییر در MC4R رایج ترین دلیل ژنتیک چاقی شدید (چاقی ارثی) در انسان است.



در حقیقت، به نظر می رسد انسان ژن های مربوط به گرسنگی را در دوره قحطی تکامل داده و وقتی غذا هست، زیاد می خورد و ذخیره می کند تا در دوره قحطی به مشکل برنخورد. اما تغییر در ژن MC4R به این معنی است که حس گرسنگی، سیری ناپذیر می شود.



البته محققان تاکید می کنند، کسانی که چنین مشکل ژنتیکی دارند، برابر چاقی دست و پا بسته نیستند و می توانند با رژیم غذایی مناسب، خودشان را در امان نگه دارند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا