همیشه خدا وقتی در دامن گل گلی و پر نقش و نگار طبیعت هستم فکر میکنم دیگر زیبا تر از این یکی امکان ندارد!
وقتی بهار است از تازگی و لطافت برگ ها و گل ها سرمستم و خیال میکنم مگر قشنگ تر از این میشود زمین را رنگ آمیزی کرد.
تابستان که میشود انگار که خدا همه چیز را به بهترین شکلش نورپردازی کرده باشد از رقـ*ـص مناظر زیر آبشار آفتاب متحر میشوم .
به پاییز که میرسد مـسـ*ـت میشوم از این برگریز سحر انگیز جادویی ، هزار رنگ ، هزار نقش زیبا که آرام می اید و دلبری میکند و آرام میرود.
و زمستان… و زمستان بی نهایت است در زیبایی ..
مگر میشود یک نقاش را با رنگ سفید تنها بگذاری و از او توقع شاهکار داشته باشی؟ مگر این که آن نقاش خداوند باشد.
درست است که آسمان کمی بخیل شده است در این سال ها و گاهی چشم هامان به آسمان سفید میشود در انتظار بارش سحرانگیز برف
اما هر بار که از خواب بیدار میشویم
و با چشم های خواب آلود پشت شیشه برف میبینیم که روی زمین و بام و ماشین ها نشسته
انگار دوباره معجزه شده است .
انگار مسیح دوباره متولد شده . انگار قرآن دوباره نازل شده انگار عصای موساست که مقابل چشمان ما نیل را شکافته است.
برف در نگاه دخترانه من معجزه خداوند است .
معجزه دوباره و دوباره و هزار باره پاکی و زمین .
انگار که دانه های برف می آید که به دل های ترسان ما تسکین دهد
که هنوز هم میتوانیم روی دل های زنگار بسته از شلوغی و آلودگی را سفید ایمان بپوشانیم.
عکس زمستانی دخترانه برای پروفایل
عکس پروفایل زمستانی دخترانه
یادتان باشد از این عکس ها به جز استفاده برای پروفایل دخترانه میتوانید به عنوان مدل و سوژه عکسای در عکس های زمستانی دخترانه خودتان هم استفاده کنید ، یعنی با یک نگاه خریدارانه و حرفه ای طور یک نگاه به کل عکس ها بیاندازید و آنهایی که میتواند یک سوژه خوب و به درد بخور برای عکاسی در زمستان باشند را انتخاب کنید در گوشی ذخیره کنید و هنگامی که برای برف بازی یا عکسای به دل برف میزنید از آنها استفاده کنید.
به این منظور و برای علمی تر کردن این نوشته رفتم سراغ یک سایت عکاسی و توصیه های به درد بخوری در مورد عکاسی در زمستان و برف حالا چه از نوع دخترانه اش چه در مورد عکاسی از طبیعت و مناظر برفی برای شما گیر آوردم و آخر همین نوشته بازنشر کردم امیدورام بخوانید و به دردتان هم بخورد.