آسیا غذا‌های عمانی؛ سفری به همسایه جنوبی کشورمان

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
غذا‌های عمانی؛ سفری به همسایه جنوبی کشورمان



از ویژگی های منحصر به فرد فرهنگ عمان داشتن غذاهای خوشمزه ای است که حسابی آدم را وسوسه می کند. از خرما و قهوه گرفته تا برنج و کباب؛ عمانی ها غذاهای خوش طعمی دارند که محال است گردشگران بدون چشیدن مزه آنها این کشور را ترک کنند. در ادامه تعدادی از غذاهای عمان را به شما معرفی می کنیم تا هنگام سفر به این کشور مزه آنها را امتحان کنید.



مَجبوس

1954587_981.jpg


مَجبوس یا مکبوس نوعی برنج سنتی مخلوط است که در اصل به عربستان تعلق دارد. این غذا در کشورهای عربی خصوصا عمان طرفداران زیادی دارد. مجبوس با برنج (معمولاً باسماتی)، سبزیجات، گوشت یا مرغ و مخلوطی از ادویه‌ جات گوناگون درست می شود. این غذا گاهی اوقات با ماست، سالاد، نان سنتی و سس گوجه سرو می شود.
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    شوا

    1954588_698.jpg


    شُوا نوعی گوشت گریل شده است که عموما برای مناسبت های ویژه مانند عید تهیه می شود. فرایند پخت شوا زمان زیادی می برد. در واقع عمانی ها روز اول عید گوشت را تهیه می کنند و روز دوم یا سوم آن را می خورند. برای تهیه شوا آن را در ادویه های عمانی غلت می دهند سپس آن را در برگ درخت موز یا نخل می پیچند و داخل تنوری سنگی قرار می دهند که پخت آن یک تا دو روز طول می کشد. شاید شیوه پخت آن کمی عجیب باشد اما طعم بی نظیری دارد. اگر به عمان و شهر مسقط سفر کردید پیشنهاد می کنیم این کباب لذیذ و خوشمزه را حتما امتحان کنید.

    نان عمانی

    1954589_516.jpg


    نان عمانی انواع مختلفی دارد یکی از آنها ضخیم و دایره ای شکل و دیگری ترد، نازک و برشته است. بیشتر عمانی ها نان را در خانه خود می پزند اما می توان آن را از نانوایی هم تهیه کرد. این نان های سنتی معمولا در رستوران ها در کنار وعده های غذایی قرار داده می شوند.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    خرما

    1954590_247.jpg


    درختان خرما به وفور در سراسر عمان دیده می شوند و انواع خرماهای خوشمزه ای که در این کشور وجود دارد آب در دهان می اندازد. شاید معرفی خرما به عنوان غذا برایتان عجیب باشد اما این خرماهای خوشمزه در اندازه ها، رنگ ها و طعم های مختلف به عنوان بخش جدایی ناپذیر از فرهنگ میهمان نوازی عمانی ها محسوب می شود. عمانی ها خرمای خشک را با ارده، کنجد و پودر نارگیل مخلوط می کنند. همچنین از آن برای تهیه انواع شیرینی و دسر عمانی استفاده می شود.

    قهوه

    1954591_678.jpg


    قهوه نیز مانند خرما یکی از مهم ترین بخش های مهمان نوازی عمانی ها را تشکیل می دهد. قهوه عربی به عطر، طعم، نحوه خشک کردن و دم کردنش معروف است. این قهوه معمولا با پودر هل مخلوط و به همراه حلوای عمانی سرو می شود. اغلب عمانی ها در طول روز چند بار قهوه می نوشند و گاهی اوقات آن را آماده می کنند و به خانه همسایه می روند تا در کنار هم از نوشیدن قهوه لـ*ـذت ببرند.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه


    مِشکاک


    1954592_801.jpg



    مشکاک همان کباب خودمان است. عمانی ها برای تهیه کباب گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ را در ادویه های مختلف، خصوصا کاری می خوابانند و پس از آماده شدن آن را با نان عمانی میل می کنند. این غذا نیز در سراسر این کشور به ویژه هنگام جشن ها و مراسم های مختلف سرو می شود.





    مِشکاک


    1954592_801.jpg



    مشکاک همان کباب خودمان است. عمانی ها برای تهیه کباب گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ را در ادویه های مختلف، خصوصا کاری می خوابانند و پس از آماده شدن آن را با نان عمانی میل می کنند. این غذا نیز در سراسر این کشور به ویژه هنگام جشن ها و مراسم های مختلف سرو می شود.

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    بن

    1954594_304.jpg



    لبن در زبن عربی به معنای شیر ترش است. در واقع لبن عمانی همان دوغ است و از ماست و کره شیر تهیه می شود. این نوشیدنی را معمولا با هل، نعنا و زیره سبز مخلوط می کنند.




    هریس


    1954595_125.jpg



    هریس هم غذایی است که آن را بیشتر در مناسبت های ویژه درست می‌کنند. این غذا از مخلوط گندم با گوشت تهیه می‌ شود و آن را همراه با یک سس مخلوط سرو می‌کنند.




    مشوی (Mashuay)


    1954596_739.jpg



    از جمله خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای عمان یک غذایی دریایی به نام مشوی است. این غذا در واقع ماهی شیر کباب شده است که در انواع ادویه جات سنتی عمان غلطانده شده و همراه با یک سس لیموی منحصر به فرد میل می شود. اگر به عمان سفر می کنید به هیچ وجه طعم غذاهای دلنشین آن را از دست ندهید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا