مصرف الـ*کـل خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد

гคђค1737

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/12
ارسالی ها
7,959
امتیاز واکنش
45,842
امتیاز
1,000
محل سکونت
زیر خاک
پژوهش محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد افرادی که به‌طور افراطی الـ*کـل مصرف می‌کنند در خطر ابتلا به بیماری قلبی شامل فیبریلاسیون دهلیزی، حمله قلبی و نارسایی احتقانی قلب هستند.

‌به گزارش ایسنا به نقل از سی.ان.ان، این پژوهش با شرکت حدود 15 میلیون فرد بالای 21 سال در سال‌های 2005 تا 2009 که به هر علت در بیمارستان بستری شده بودند انجام گرفت. دو درصد از این جمعیت از مصرف کنندگان افراطی الـ*کـل بودند.
محققان با انجام محاسبات و در نظر گرفتن نقش سایر مؤلفه‌ها دریافتند که مصرف زیاد الـ*کـل با خطر افزایش دو برابری فیبریلاسیون دهلیزی، 1.4 برابری حمله قلبی و 2.3 برابری نارسایی احتقانی قلب مرتبط است. هرچند این یافته تنها مؤید یک رابـ ـطه است.

شرایطی مانند دیابت، فشار خون بالا و چاقی نیز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ذکر شده را به اندازه مصرف الـ*کـل افزایش می‌دهد.

این یافته از این جهت قابل اهمیت است که حاصل مطالعه دقیق و وسیع بر رزومه‌های پزشکی است و نه گزارش خود الکلی‌ها، به همین علت نتایج قابل اطمینان هستند.

این پژوهش در مجله "Journal of the American College of Cardiology" منتشر شده است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا