پژوهش محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد افرادی که بهطور افراطی الـ*کـل مصرف میکنند در خطر ابتلا به بیماری قلبی شامل فیبریلاسیون دهلیزی، حمله قلبی و نارسایی احتقانی قلب هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از سی.ان.ان، این پژوهش با شرکت حدود 15 میلیون فرد بالای 21 سال در سالهای 2005 تا 2009 که به هر علت در بیمارستان بستری شده بودند انجام گرفت. دو درصد از این جمعیت از مصرف کنندگان افراطی الـ*کـل بودند.
محققان با انجام محاسبات و در نظر گرفتن نقش سایر مؤلفهها دریافتند که مصرف زیاد الـ*کـل با خطر افزایش دو برابری فیبریلاسیون دهلیزی، 1.4 برابری حمله قلبی و 2.3 برابری نارسایی احتقانی قلب مرتبط است. هرچند این یافته تنها مؤید یک رابـ ـطه است.
شرایطی مانند دیابت، فشار خون بالا و چاقی نیز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ذکر شده را به اندازه مصرف الـ*کـل افزایش میدهد.
این یافته از این جهت قابل اهمیت است که حاصل مطالعه دقیق و وسیع بر رزومههای پزشکی است و نه گزارش خود الکلیها، به همین علت نتایج قابل اطمینان هستند.
این پژوهش در مجله "Journal of the American College of Cardiology" منتشر شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از سی.ان.ان، این پژوهش با شرکت حدود 15 میلیون فرد بالای 21 سال در سالهای 2005 تا 2009 که به هر علت در بیمارستان بستری شده بودند انجام گرفت. دو درصد از این جمعیت از مصرف کنندگان افراطی الـ*کـل بودند.
محققان با انجام محاسبات و در نظر گرفتن نقش سایر مؤلفهها دریافتند که مصرف زیاد الـ*کـل با خطر افزایش دو برابری فیبریلاسیون دهلیزی، 1.4 برابری حمله قلبی و 2.3 برابری نارسایی احتقانی قلب مرتبط است. هرچند این یافته تنها مؤید یک رابـ ـطه است.
شرایطی مانند دیابت، فشار خون بالا و چاقی نیز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ذکر شده را به اندازه مصرف الـ*کـل افزایش میدهد.
این یافته از این جهت قابل اهمیت است که حاصل مطالعه دقیق و وسیع بر رزومههای پزشکی است و نه گزارش خود الکلیها، به همین علت نتایج قابل اطمینان هستند.
این پژوهش در مجله "Journal of the American College of Cardiology" منتشر شده است.