علمی مصرف مواد گوشتی فرآوری شده باعث کوتاهی عمر می شود

  • شروع کننده موضوع MILAD_A
  • بازدیدها 140
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

MILAD_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
27,940
امتیاز واکنش
17,247
امتیاز
995
محل سکونت
تجریش
634982634953885343.jpg
پژوهشگران اروپایی:
[h=2][/h] یک پژوهش انجام شده در اروپا نشان می دهد که مصرف مواد گوشتی فرآوری شده نظیر سوسیس، کالباس، همبرگر و بیکن باعث کوتاهی عمر می شود.



این پژوهش طی حدود 13 سال و بر روی نیم میلیون نفر از شهروندان 10 کشور اروپایی انجام شده است. نتایج حاصل از این پژوهش روز پنجشنبه در نشریه پزشکی ˈبی ام سیˈ انگلیس منتشر شد.

این پژوهش نشان می دهد که مصرف مواد گوشتی فرآوری شده که در آنها مقدار زیادی نمک و دیگر مواد شیمیایی نگهدارنده استفاده می شود، ارتباط مستقیمی با افزایش بیماری های قلبی، سرطان و مرگ زودرس دارد.

یافته های این پژوهش حکایت از این دارد؛ کسانی که روزانه مقدار زیادی مواد گوشتی فرآوری شده استفاده می کنند، معمولا جزو افرادی هستند که سیگار می کشند، چاق هستند و رفتارهای دیگری که برای سلامتی مضر هستند، نیز دارند.

پژوهشگران می گویند: حتی پس از حذف کردن این رفتارها باز هم یافته های علمی نشان داد که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده به سلامتی افراد تحت مطالعه آسیب زده و عمر آنها را کوتاه تر کرده است.

در پایان این مطالعه 13 ساله مشخص شد که از هر 17 نفر افراد تحت مطالعه یک نفرشان درگذشته اند... افرادی که بیش از 160 گرم گوشت فرآوری شده در روز مصرف کنند 44 درصد بیشتر از افرادی که حدود 20 گرم گوشت فرآوری شده مصرف می کنند، با خطر مرگ زودرس مواجه هستند.

این پژوهش نشان می دهد که حدود 10 هزار نفر از افراد تحت مطالعه بر اثر سرطان و پنج هزار و 500 نفر از آنان بر اثر بیماری های قلبی جان باخته اند.

دکتر ˈسابین روهرمنˈ از دانشگاه زوریخ در سوییس به ˈبی بی سیˈ گفت: مصرف بالای گوشت فرآوری شده معمولا با ˈشیوه زندگی کمتر سالمˈ ارتباط دارد اما حتی پس از حذف تاثیرات این نوع زندگی نیز باز مشخص شده است که مصرف زیاد گوشت های فرآوری شده سلامت افراد را به خطر می اندازد.

وی افزود: ما همچنان معتقدیم که ترک سیگار بسیار مهمتر از کاهش مصرف گوشت می باشد ولی توصیه ما به مردم این است که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده را در رژیم روزانه خود کاهش دهند.

وزارت بهداشت انگلیس به مردم این کشور توصیه کرده است که بیشتر از 70 گرم گوشت فرآوری شده در روز مصرف نکنند.

افزایش مصرف مواد غذایی آماده و فرآوری شده بویژه در کشورهای غربی مقامات و کارشناسان بهداشتی را نگران کرده است و به همین دلیل طی سال های اخیر طرح های متعددی برای کاهش مصرف این گونه مواد مضر به اجرا درآمده است.(ایرنا)
 

برخی موضوعات مشابه

بالا