مصرف میوه و سبزیجات به توقف گسترش سرطان سـ*ـینه کمک می کند

  • شروع کننده موضوع *همتا*
  • بازدیدها 147
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*همتا*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/23
ارسالی ها
1,787
امتیاز واکنش
6,491
امتیاز
649
محل سکونت
بام ایران
محققان می گویند؛

مصرف میوه و سبزیجات به توقف گسترش سرطان سـ*ـینه کمک می کند


2376185.jpg



محققان عنوان می کنند رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات می تواند به توقف گسترش نوع کُشنده سرطان سـ*ـینه کمک کند.
به گزارش خبرنگار مهر، مطالعات متعددی نشان داده اند که ویژگی برخی مواد خوراکی می تواند به پیشگیری، مقابله و توقف سرطان و خطرات احتمالی آن کمک کند. این موضوع بر اهمیت رژیم غذایی سالم بخصوص در طول درمان سرطان تاکید دارد.

به گفته تیم تحقیق، محدودکردن مصرف مواد غذایی سرشار از آسپاراژین، از جمله لبنیات، گوشت گوساله، مرغ، تخم مرغ، ماهی، مغزیجات آجیلی، سویا و غلات کامل، و افزایش مصرف میوه و سبزیجات می تواند روند گسترش سرطان سـ*ـینه را متوقف نماید. آسپاراژین نوعی اسیدآمینه است.

یافته های نشان می دهد محدودکردن اسیدآمینه آسپاراژین بر موش های لابراتواری مبتلا به «سرطان سـ*ـینه سه گانه منفی» به شکل قابل توجهی موجب کاهش توانایی گسترش سرطان به نقاط دورتر در بدن می شود.

سیمون نات، سرپرست تیم تحقیق از مرکز پزشکی سدراس سنای آمریکا، در این باره می گوید: «این مطالعه اهمیت رژیم غذایی را نه تنها برای سرطان سـ*ـینه، بلکه برای بسیاری از سرطان های پخش شونده نشان می دهد.»

در این تحقیق محققان کشف کردند بروز سنتز آسپاراژین، سلول های آنزیم مورداستفاده برای تولید آسپاراژین، در تومور اولیه قویا با گسترش بعدی سرطان ارتباط دارد.

همچنین مشخص شد متاستاز یا گسترش سرطان با کاهش تشکیل آسپاراژین، درمان با داروی شیمی درمانی L- آسپاراژین یا محدودیت رژیم غذایی به شدت محدود می شود.

زمانیکه به موش های آزمایشگاهی غذای سرشار از آسپاراژین داده شد، سلول های سرطان با سرعت بیشتری گسترش یافتند.

نات در ادامه می افزاید: «در صورت تایید این یافته ها بر سلول های انسانی، محدودکردن مصرف آسپاراژین در بیماران مبتلا به سرطان می تواند رویکرد احتمالی برای تقویت درمان های فعلی و پیشگیری از گسترش سرطان سـ*ـینه باشد.»
 

برخی موضوعات مشابه

بالا