ارتباط مصرف نوشیدنی های قندی و بروز سرطان های سـ*ـینه و پروستات

гคђค1737

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/12
ارسالی ها
7,959
امتیاز واکنش
45,842
امتیاز
1,000
محل سکونت
زیر خاک
14966103108971815621880141241135110115259.jpg



طبق یک مطالعه جدید، افرادی که بیش از اندازه کربوهیدارت های فرآوری شده نظیر فست فودها و نوشیدنی های قندی مصرف می کنند با ریسک بالای ابتلا به سرطان های سـ*ـینه و پروستات روبرو هستند.

به گزارش تبیان به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه نیویورک در مطالعه اخیر خود به ارتباط بین کربوهیدرات های فرآوری شده و نوشیدنی های قندی با افزایش احتمال ابتلا به سرطان های سـ*ـینه و پروستات پی بردند.

در مجموع متخصصان سلامت محدود کردن مصرف نوشیدنی های قندی و کربوهیدرات های فرآوری شده و افزایش مصرف میوه، سبزیجات، حبوبات، غلات سبوس دار و چربی های اشباع نشده خوب را توصیه می کنند.

نور ماکارم، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم در مقایسه با مردانی که هیچوقت نوشیدنی های قندی مصرف نکرده بودند، کسانی که چندین بار در هفته از این نوع نوشیدنی ها استفاده می کردند سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات قرار داشتند.»

البته در این مطالعه، فاکتورهای دیگری همچون چاقی، سیگار کشیدن و سایر عادات غذایی هم مورد توجه قرار گرفته بود.

یافته های جدید مبتنی بر عادات غذایی و نرخ ابتلا به سرطان حدود ۳۲۰۰ فرد بزرگسال آمریکایی و پیگیری آن به مدت ۲۰ سال بود. در طول این مدت ۵۶۵ نفر مبتلا به سرطان تشخیص داده شدند.

به گفته محققان در نگاه اول مصرف بیشتر کروهیدرات با کاهش ریسک سرطان سـ*ـینه مرتبط است، اما با در نظرگرفتن کیفیت کربوهیدرات ها، این تصویر تغییر می کند.

به گفته ماکارم، زنانی که رژیم غذایی شان مبتنی بر کربوهیدرات های سالم نظیر سبزیجات، میوه، غلات کامل و حبوبات است، در مقایسه با زنان طرفدار کربوهیدرات های تصفیه شده، ۶۷ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سـ*ـینه قرار دارند. کربوهیدرات های تصفیه شده شامل نان سفید، سیب زمینی سفید و بسیاری از خوراکی های پخته شده است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا