- عضویت
- 2016/07/02
- ارسالی ها
- 324
- امتیاز واکنش
- 329
- امتیاز
- 231
نتایج آزمایشهای گسترده دانشمندان آمریکایی نشان میدهد مصرف مواد خوراکی حاوی شکر توانایی بدن را برای مقاومت در برابر انواع بیماریها به طور قابل توجهی کاهش میدهد.
به نوشته پایگاه اینترنتی روسی ولاد تایم، بر اساس تحقیقاتی بیست ساله، دوستداران شیرینی در گروه افرادی قرار میگیرند که با خطر بیماریهای قلبی رو به رو هستند زیرا مصرف زیاد شکر سیستم ایمنی بدن انسان را به تدریج نابود میکند.
به گفته پژوهشگران همه افراد بزرگسالی که در مصرف شکر، نوشیدنیهای شیرین، آب نبات و محصولات قنادی زیاده روی میکنند جزء این گروه هستند و افزون بر این، شیرینیخورها از خطر اضافه وزن و ضعف حافظه هم در امان نیستند.
به گفته دانشمندان در جیره غذایی روزانه میزان شکر و محصولات حاوی آن نباید از ۱۰ درصد بیشتر باشد.
منبع: جام جم سرا
به نوشته پایگاه اینترنتی روسی ولاد تایم، بر اساس تحقیقاتی بیست ساله، دوستداران شیرینی در گروه افرادی قرار میگیرند که با خطر بیماریهای قلبی رو به رو هستند زیرا مصرف زیاد شکر سیستم ایمنی بدن انسان را به تدریج نابود میکند.
به گفته پژوهشگران همه افراد بزرگسالی که در مصرف شکر، نوشیدنیهای شیرین، آب نبات و محصولات قنادی زیاده روی میکنند جزء این گروه هستند و افزون بر این، شیرینیخورها از خطر اضافه وزن و ضعف حافظه هم در امان نیستند.
به گفته دانشمندان در جیره غذایی روزانه میزان شکر و محصولات حاوی آن نباید از ۱۰ درصد بیشتر باشد.
منبع: جام جم سرا