مواد غذایی زیر از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری می کنند :
ی دریایی ، میوه ها وجات ، آجیل ، ی سلولزی ، ی غنی از منیزیوم ، سیر ، پیاز ، و غذای حاوی ویتامین C,E و بتاکاروتن از بیماریهای قلب و عروق جلوگیری می کنند .
· ماهی حاوی مقادیر زیادی چربی امگا – 3 است که موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی می شود .
· جات و میوه موجب مت فرد در مقابل بیماریهای قلبی عروقی می شود ، سیروپیاز و سبزیهای سرشار از آنتی اکسیدان های ضد انعقاد هستند .
· باعث افزایش سطح چربی مت کننده بدن می شود .
· در مصرف تخم مرغ و نیز شیرینی ها احتیاط کنید .
· فندق ، و نمونه هایی از ی مت کننده قلب هستند .
· مصرف کره ، خامه و شیر چرب موجب افزایش بیماریهای قلب و عروق می شود .
· مواد سرشار از منیزیوم مثل ، مواد نه ای و اثر مت کننده دارند .
· مواد سرشار از اثر مت کننده دارند .
● چه نوع ورزشی مناسب حال شماست؟
پزشکان به بیماران قلبی توصیه می کنند ورزش های هوازی و قدرتی را در برنامه هفتگی خود بگنجانند. برای این کار لازم است که در هر هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه را به ورزش هوازی ملایم مانند سریع راه رفتن اختصاص دهید یا برای حداقل ۷۵۵ دقیقه به ورزش های هوازی شدید مانند دویدن بپردازید. علاوه براین برای تقویت ماهیچه های خود بهتر است که ۲روز در هفته یا بیشتر از وزنه های مختلف یا استفاده کنید. هرچقدر حجم ماهیچه ها بیشتر باشد بدن بیشتری می سوزاند. علاوه براین تقویت ماهیچه ها به کنترل سطح کمک می کند. بنابراین این نوع ورزش ها برای افراد مبتلا به بسیار مفید هستند.