- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
تا مدتی قبل، این سبزی یكی از خوراكیهای تجملی محسوب میشد و كمتر كسی برای تهیه غذا سراغش میرفت. علاوه بر این خیلیها نمیدانستند راحتترین شیوه پخت آن بخارپز كردن مارچوبه و اضافه كردن آن به مخلفات انواع خوراكهاست.
طرز تهیه
1- تخممرغ را آبپز کنید. سپس پیاز و مارچوبه را همراه با یک قاشق روغن تفت بدهید. سپس همان مواد را بدون برداشتن از ماهیتابه با کمی روغن زیتون هم تفت بدهید. به این مجموعه+ ساقههای اسفناج را هم اضافه کنید. تخممرغ پخته را حلقه کنید.
2- هر چهار عدد مارچوبه را با ساقه اسفناج بپیچید. روی یک عدد نان تست، کمی از پیازهای حلقه شده را بگذارید. مارچوبههای آماده شده را هم روی نان گذاشته و سپس روی هرکدام یک حلقه تخممرغ قرار دهید. کمی سرکه روی هر ساندویچ بریزید. خوراکی شما آماده است.
![679083_498.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/8/3/679083_498.jpg)
مواد لازم- تخممرغ کامل یک عدد
- مارچوبه 16 شاخه
- پیاز بزرگ چهار عدد حلقه شده
- یک چهارم فنجان روغن زیتون بکر یک چهارم فنجان
- سرکه یک قاشق غذاخوری
- نان تست چهار تکه
- کره یک قاشق چایخوری
- ساقه اسفناج به مقدار لازم
طرز تهیه
1- تخممرغ را آبپز کنید. سپس پیاز و مارچوبه را همراه با یک قاشق روغن تفت بدهید. سپس همان مواد را بدون برداشتن از ماهیتابه با کمی روغن زیتون هم تفت بدهید. به این مجموعه+ ساقههای اسفناج را هم اضافه کنید. تخممرغ پخته را حلقه کنید.
2- هر چهار عدد مارچوبه را با ساقه اسفناج بپیچید. روی یک عدد نان تست، کمی از پیازهای حلقه شده را بگذارید. مارچوبههای آماده شده را هم روی نان گذاشته و سپس روی هرکدام یک حلقه تخممرغ قرار دهید. کمی سرکه روی هر ساندویچ بریزید. خوراکی شما آماده است.