ناهار روز جمعه: خوراک مارچوبه کبابی و تخم مرغ

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 179
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
تا مدتی قبل، این سبزی یكی از خوراكیهای تجملی محسوب میشد و كمتر كسی برای تهیه غذا سراغش میرفت. علاوه بر این خیلیها نمیدانستند راحتترین شیوه پخت آن بخارپز كردن مارچوبه و اضافه كردن آن به مخلفات انواع خوراكهاست.

679083_498.jpg

مواد لازم


  • تخممرغ کامل یک عدد

  • مارچوبه 16 شاخه

  • پیاز بزرگ چهار عدد حلقه شده

  • یک چهارم فنجان روغن زیتون بکر یک چهارم فنجان

  • سرکه یک قاشق غذاخوری

  • نان تست چهار تکه

  • کره یک قاشق چایخوری

  • ساقه اسفناج به مقدار لازم

طرز تهیه

1- تخممرغ را آبپز کنید. سپس پیاز و مارچوبه را همراه با یک قاشق روغن تفت بدهید. سپس همان مواد را بدون برداشتن از ماهیتابه با کمی روغن زیتون هم تفت بدهید. به این مجموعه+ ساقههای اسفناج را هم اضافه کنید. تخممرغ پخته را حلقه کنید.

2- هر چهار عدد مارچوبه را با ساقه اسفناج بپیچید. روی یک عدد نان تست، کمی از پیازهای حلقه شده را بگذارید. مارچوبههای آماده شده را هم روی نان گذاشته و سپس روی هرکدام یک حلقه تخممرغ قرار دهید. کمی سرکه روی هر ساندویچ بریزید. خوراکی شما آماده است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا