- عضویت
- 2013/12/21
- ارسالی ها
- 564
- امتیاز واکنش
- 230
- امتیاز
- 0
آشپزخانه از جمله مکان های مهم در خانه است که مرتب و تمیز بودن آن بسیار مهم است و احساس خوبی به اعضای خانواده می دهد. مدیریت آشپزخانه با پنج نکته طلایی آسان و شیرین تر می شود.
وسایل را هوشمندانه تر نگه دارید
هر چیز را در جایی نگهدارید که از آن استفاده میکنید. قابلمه و ماهیتابهها بهتر است در نزدیکی محدودهی آشپزی نگهدارید. کاسههایی که برای مخلوط کردن غذا از آن استفاده میکنید را نزدیک مکان آماده کردن مواد غذایی بگذارید. بشقاب، لیوان و ظروف لب تخت در نزدیکی ماشین ظرفشویی باشند.
دستهبندی و نگهداریاشیای مشابه را با هم گروهبندی کنید. قوطی، سینی و هر چیزی که برای آشپزی از آن استفاده میکنید را دریک کابینت بگذارید. تمامی قاشقهای چوبی را در یک خمره یا ظرف قرار دهید. همهی ادویهجات در یک کشو باشند.